Donuterie

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Prvo trgovino z izdelki Donuterie smo odprli leta 2014 v mestu Târgu Mureş v Romuniji. Od nekdaj smo si želeli ustvariti delovno mesto, ki bi ga obdržali za vsako ceno in bi nam predstavljalo izziv, da bi bili boljši. Mesece smo v kuhinji preizkušali recepte, različne sestavine in različne prelive, dokler nekega dne nismo dobili tistega, kar smo želeli: listnato testo, kremna notranjost in edinstven okus. Zdaj eksperimentiramo s prelivi, nadevi, zamrzovalniki, mešanicami za testo, sezonskimi recepti in posipi.

Potrošniki lahko naročijo krofe običajne velikosti ali minidonuts, če želijo nekoga navdušiti s srečo velikosti ugriza. Uf-hot lahko najdete tudi v trgovini! ali oh-hladno! izbira pijač.

Donuterie je kraj za prijatelje in njihovo veselje; to je sladica s kavo, dober del začetka, sredine in konca dneva, razlog za objavo, instagram in popoln selfi. Donuterie krofi so kot vi: željni rasti, hočejo več smetane in pripravljeni na žur!

Lahko nas imate za naivne, vendar verjamemo v srečne sladke neskončne možnosti rasti. Na romunskem trgu smo ustvarili prvo pravo trgovino s krofi. Smo začetniki te tržne niše in jedro vseh lokalnih potrošnikov krofov. Delujemo v uličnih trgovinah, nakupovalnih središčih in na drugih lokacijah. Najstniki imajo radi naše izdelke, uživajo pa tudi: odrasli za zabavo, stari starši iz ljubezni, kul strici, super tete, vsi ljubljeni otroci in seveda neverjetni starši.

Če želite postati prejemnik franšize za Donuterie, morate slediti 5 korakom:

1. KORAK: Vzpostavite stik z nami preko prijavnice.

2. KORAK: Podpis sporazuma in predhodnih dokumentov - na tem mestu bomo po podpisu pogodbe o zaupnosti in po plačilu pristojbine za poslovni načrt franšizojemalcu dali prve informacije, ki bodo postavile temelje franšize Donuterie. Plačano pristojbino za načrt vam bomo potem, ko bo načrt izdelan – vrnili.

3. KORAK: Ustvarite poslovni načrt, kar pomeni, da bo imel prejemnik franšize čas (v času dogovorjenemu z nami), da na podlagi podatkov, ki smo jih prejeli, izdela svoj poslovni načrt. V tem obdobju boste imeli podporo naših svetovalcev.

4. KORAK: Pregledamo poslovni načrt in izvedite končni izbor.

5. KORAK: Podpišete franšizno pogodbo in začnete delati kot prejemnik naše franšize. Od zdaj naprej smo partnerji in prejemniku franšize bomo nudili vso potrebno podporo in smernice.

Lastne poslovne enote

17 v Romuniji

Franšize enote

6 v Franciji, 4 v Belgiji in 1 v Veliki Britaniji.

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

Prejemniku franšize zagotavljamo:

  • podpora pri izbiri lokacije in oblikovanju prodajnih mest;
  • operativni priročnik, ki ga sestavljajo: priročnik za vodje, priročnik za zaposlene, priročnik o franšizi;
  • priročnik za delovne postopke blagovne znamke in trženja;
  • stalna podpora vodstvu;
  • sistem stalne revizije;
  • programski sistem: prodaja, proizvodnja, načrtovanje in analizator podatkov, administracija; • podpora pred odprtjem in nadaljevalnim usposabljanjem;
  • smernice za recepte;
  • izmenjava znanja o poslovnem vodenju;
  • dostop do naše dobaviteljske mreže.

Ocenjena skupna vrednost naložb

Raven naložbe: 35-45.000 eur, odvisno od površine prostorov in od tega, ali ima lokalcija skupno površino miz in stolov (naložba vključuje vse stroške, povezane z opremo in začetnimi stroški).


Osnovne sistemske zahteve

Izkušnje na področju HORECA (hotel / restavracija / kavarna) niso obvezne.
Kandidat naj bi kot prejemnik franšize prevzel načrt širitve v ciljnem mestu, odvisno od potenciala.
Poznavanje lokalnega trga in nakupovalne navade je zato prednost.
Tip lokacije: poslovni prostori, ulična trgovina na conah za pešce.
Prejemnik franšize mora imeti podjetniške sposobnosti, koordinacijske in organizacijske sposobnosti ter imeti smisel za delo z ljudmi.
Prejemnik franšize mora upoštevati tudi dejstvo, da bo franšiza zahtevala 100-odstotno udeležbo pri vsakodnevnem poslovnem vodenju.


Informacije o franšizorju

Donuterie SRL

Romania, Cluj County, Cluj-Napoca, Baciului Street, No. 80

+40 740 247 722

franciza@donuterie.ro

donuterie.online

Kontaktna oseba za kandidate

Dan Gabriel Olteanu

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno Donuterie.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-pošta *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.