"Verjamem, da so moje izkušnje in pripravljenost, da osebno zaženem posel na tem trgu, istočasno dobro priporočilo bodočim prejemnikom Subway franšize"
Vladimir Hanula.
Sreda
03.05.2017
Največja veriga restavracij s hitro prehrano na svetu odpira svoja vrata na Hrvaškem. Prvi Subway je bil odprt v Arena Centru v Zagrebu, s čimer tudi uradno pričenja z delom in razvojem verige na Hrvaškem.
 

Prvi Subway na Hrvaškem je bil odprt v "foodcourtu" Arena Centra v Zagrebu. Razprostira se na 56 kvadratnih metrih in ponuja standardni Subway meni – sendviče, tortilje, solate, juhe, piškote, kavo, brezalkoholne pijače. Subway je v preteklem obdobju intenzivno delal na pripravi projekta in izbiri tima, ki bo zagnal in v prihodnje nadziral razvoj verige na Hrvaškem. Po internem procesu, v katerem je sodelovalo več Subway ekip iz Evrope, je bila ta misija dodeljena timu iz Slovaške. Odločilne so bile izkušnje in rezultati Subwaya na Slovaškem, pa tudi podobnost med dvema državama, njunimi trgi in jeziki. Za Subway development agenta na Hrvaškem je bil izbran Vladimir Hanula, ki je obenem tudi prvi prejemnik Subway franšize na Hrvaškem. Poleg vodenja lastnega lokala v Arena Centru, bo Hanula zadolžen tudi za razvoj celotne verige Subway na hrvaškem tržišču.

- Dobro vem kako funkcionira vsak proces v Subwayu in vem, da Subway dobro dela, kjerkoli odpre svoja vrata, naše odlično poslovanje v sosednjih državah pa je dodatna spodbuda in znak, da je prišel čas, da Subway odpre svoja vrata tudi na Hrvaškem. To je tudi glavni razlog zakaj sem se odločil preseliti v novo državo in naučiti novega jezika - pravi Vladimir Hanula. - Verjamem, da so moje izkušnje in pripravljenost, da osebno zaženem posel na tem trgu, istočasno dobro priporočilo bodočim prejemnikom Subway franšize - dodaja Hanula.

Subway v Zagrebu je začetek razvoja blagovne znamke na Hrvaškem, podjetje pa načrtuje otvoritev 20 Subway restavracij na Hrvaškem. Kot razvojni agent, je Hanula že organiziral nekaj informativnih seminarjev, ki so jih lahko obiskovali zainteresirani za Subway. Hanula pravi, da v tem trenutku že obstaja nekaj resnih kandidatov.


Zanimivosti na forumu