Oglaševanje na portalu Franchising.si

V franšiznih katalogih naših portalov na Poljskem, Češkem, v Ukrajini, na Madžarskem, v Romuniji, Srbiji in na Hrvaškem je predstavljeno več kot 600 franšiznih sistemov.
Katalog franšiz je eno od osnovnih in učinkovitih orodij pri izbiri potencialnih kandidatov za nakup franšize.
Petek
12.10.2012
Informacije o oglaševanju na portalu Franchising.si: Za franšizne sisteme in druge oglaševalce
 

Franchising.si je regionalni spletni portal s poudarkom na franšiznem poslovanju v Adria regiji, ki vključuje države s področja bivše Jugoslavije in Albanijo. Portal je objavljen v treh jezikih - slovenskem, srbskem in hrvaškem, s tremi različnimi internetnimi domenami: Franchising.si, Franchising.rs in Franchising.hr.

Portal je edini medij na slovenskemu trgu, ki je namenjen podjetjem, podjetnikom in vsem zainteresiranim za franšizno poslovanje. Oglaševanje na portalu vam omogoča neposreden stik s potencialnimi franšiziji ali partnerji (agenti) ter promocijo izdelkov in storitev.

Vaš franšizni sistem lahko na portalu predstavite v katalogu franšiz in ga tako približate vsem, ki jih zanima. Poleg tega bo oglaševanje na portalu omogočilo objavo vseh podatkov o vašem franšiznem sistemu in s tem dovolj informacij za vsakogar, ki bi bil lahko kandidat za sodelovanje z vami.

Če vas zanima, nas prosimo pošljite vprašanja o ostalih pogojih na: oglasavanje@franchising.si. Povezali se bomo z vami in vam predstavili več podrobnosti.

Portal je tudi dobra priložnost za promocijo vaših izdelkov in storitev.

Kontakt

Vse zainteresirane prosimo, da izpolnijo spodnji vprašalnik ali pokličejo na številko: +381 63 222859 ali pošljite vprašanja na: oglasavanje@franchising.si Poklicali vas bomo in vam predstavili podrobnosti o naši ponudbi.


Vprašalnik
Vprašalnik
If you see this, leave this form field blank