Register je namenjen podjetnikom, ki želijo začeti ali razširiti svoje poslovanje. Dokazano je, da je nakup franšize eden od načinov poslovanja, ki bistveno povečuje verjetnost poslovnega uspeha. Zato se zainteresirani za nakup franšize (bodoči potencialni prejemniki franšize) lahko prijavijo v register kandidatov tako, da izpolnijo spodnji obrazec.

Povezovanje franšizorja in franšizija

Katalog franšiz in partnerskih sistemov predstavlja 30 idej za poslovanje. Veliko več informacij o modelih in načelih sodelovanja lahko dobite neposredno ob stiku s predstavljenim podjetjem - franšizorjem iz Kataloga. Ampak, če ste trenutno nobeden od sistemov v katalogu ne zdi najboljša izbira, priporočamo, da se vpišete v Register kandidatov. Tako vam bodo vsi franšizorji, ki na kakršen koli način, sodelujejo z Franchising.si (ali enim od sestrskih podjetij »PROFIT sistem«, v državah Srednje in Vzhodne Evrope), lahko poslali svoje predloge ter ponudbe po navadni ali e-pošti. Prosimo, izpolnite obrazec čim bolj natančno - tako da bodo ponudbe, ki jih boste prejemali, čim bolj v skladu z vašimi potrebami. Prav zaradi dejstva, da smo del skupine PROFIT sistem, boste prejeli ponudbe od podjetij franšizorjev, ki svoje franšizne sisteme še niso začela v Sloveniji in regiji. Prosimo, upoštevajte, da so polja, označena z zvezdico (*) obvezna!

Osebni podatki

Želena dejavnost (lahko navedete več kot eno)

TRGOVINA

STORITVE

Višina sredstev, predvidena za naložbe*

Ali že imate svoj lastni posel ali privatno podjetje?*

<if you see the box below, leave it blank.>
Dodatne informacije

PROFIT franchise services d.o.o. kot del sistema PROFIT system (PROFIT system Sp. Z oo s sedežem v Brązownicza 16, 01-929 Poljska, Varšava) obvešča in izjavlja, da je namen zbiranja in obdelave osebnih podatkov, ustvariti bazo s podatki o osebah, ki jih zanima franšizing. Edini prejemnik vaših osebnih podatkov je PROFIT system. Z vašimi osebnimi podatki ne bomo seznanjali tretjih oseb. Hkrati vas želimo obvestiti, da imate pravico pregledati vaše podatke v naši podatkovni bazi in imate pravico, da jih popravite ali izbrišete (prosimo, pošljite e-poštno sporočilo na: redakcija@franchising.si).
Svoje podatke dajete prostovoljno.