STEIKU HAOSS

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Steiku Haoss je koncept elegantnih restavracij zahodnega stila, ki jo je ustanovila baltska družina Cima. Restavracije s sedežem v osrčju Rige v Latviji, ki jih upravljata dve generaciji družine, se ponašajo s slovesom prvovrstne kuhinje in izjemno postrežbo. S 25-letnimi izkušnjami je Steiku Haoss razvil znanje o vrhunskem zrezku in v vsem tem času je bil prepoznan kot - "verjetno najboljši zrezek v mestu!"

S tremi restavracijami v Rigi je Steiku Haoss del skupine Cantus, ki vodi še druge restavracijske verige  in ima vodilni tržni delež v tej panogi v Latviji.  Skupina je bila ustanovljena leta 1992. Kot rečeno, je v skupini več gostinskih verig in cateringa, vse skupaj pa združuje zamisel o izjemni kuhinji in odlični postrežbi.

Z več kot 25-letnimi izkušnjami v gostinstvu skupina nadaljuje z inovacijami in izboljšavami, pri čemer si prizadeva, da bi bila v vsem nadpovprečna in zagotavljala najboljše v kakovosti, oblikovanju in okusu.

Restavracije skupine Cantus, vključno s Steika Haoss, Muus in Muus Terraces, odlikujejo različne vsebine in slogi, združujejo pa jih enake družinske vrednote, strast do gostoljubnosti in edinstvena ekipa, ki posveča pozornost detajlom in naredi jedilno doživetje resnično izjemno, pri čemer strežejo tradicionalno in prilagojeno kuhinjo z vsega sveta.

Lastne poslovne enote

Veriga restavracij z več blagovnimi znamkami v Rigi, Latvija, vključno s tremi restavracijami Steiku Haoss

Franšize enote

-

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

Če povzamemo, Steiku Haoss daje franšizojemalcem znanje, orodja in usposabljanja za uspešno rast in vodenje podjetja.
Podporna ekipa franšizodajalca je stalno na voljo franšizojemalcem, da zagotavlja strokovno svetovanje in spremlja razvoj poslovanja franšize, da jih vodi skozi celoten razvojni proces. Steiku Haoss ponuja široko paleto podpore in nasvetov (vendar ni omejeno na) na naslednjih področjih:

  • Iskanje lokacije in analize zgradbe objekta.
  • Oblikovanje restavracij - v sodelovanju z lokalnimi arhitekti in izvajalci.
  • Vpeljava standardov blagovne znamke.
  • Priročnik za delovne standarde, ki vključuje osnovne napotke, procese, recepte in tržne smernice.
  • Registracija blagovne znamke.
  • Dobava opreme.
  • Osnovne surovine in varnost hrane.
  • Poslovno in finančno načrtovanje.
  • Načini poročanja in evidence poslovnih rezultatov.
  • Zaposlovanje in usposabljanje.
  • Vzpostavitev dobavne verige.
  • Razvoj in oblikovanje menijev.
  • Nenehne nadgradnje sistema.

Podpora je zagotovljena na vseh stopnjah razvoja – od osnovne ideje lokacije do utečenega delovanja.

Marketinška podpora:

Franšizna podporna skupina zagotavlja nenehno pomoč franšizojemalcem pri razvoju trženjskih strategij in prenosu strategij v akcijske načrte. To je nekaj komponent, ki so vključene v paket stalne tržne podpore:

  • Katalog blagovne znamke in celostna podoba.
  • Strategija trženja.
  • Letni marketinški načrt.
  • Prodaja in spremljajoče trženjsko gradivo, vključno z meniji in različnimi promocijskimi materiali.
  • Strategija digitalnega trženja, vključno s smernicami za spletna mesta in družbena omrežja.
  • CRM smernice.
  • Usposabljanje in trženje veščin.

Ocenjena skupna vrednost naložb

  • Vstopna pristojbina: 25.000,00 EUR na franšizno enoto.
  • Pričakovana naložba v poslovni prostor in kuhinjo: cca 300.000,00 EUR (odvisno od lokacije).
  • Franšiznina: 6% od neto mesečnih prejemkov. (Vsi prihodki brez DDV)
  • Obstaja možnost nakupa franšiznih pravic za določena področja – po posebnem dogovoru.

Osnovne sistemske zahteve

Iščemo ambiciozne in motivirane podjetnike, ki želijo odpreti steakhouse restavracijo, vendar ne vedo, kako bi se tega lotili in bi naš preizkušeni poslovni model razširili na nova ozemlja.
Od zamisli o odprtju restavracije obstaja več standardnih postopkov za ocenjevanje kandidatov za franšizo. Da bi postali prejemnik franšize steakhouse Steiku Haoss, je najprej pomembno, da imate izdelan načrt, kam bi umestili restavracijo – regijo, v katero mesto, ali del mesta.
Prav tako potrebujete dobro lokacijo. Franšizojemalec mora  zagotoviti privlačno lokacijo v prometnem območju kjer je veliko pešcev, ali je to nakupovalni center ali del mesta, ali morda poslovna četrte z veliko zaposlenimi. Na slabi lokaciji, uspeha ne bo. Optimalen prostor za restavracijo je od 350 do 550 m2, idealen kraj za restavracijo pa je vogalna stavba z odprtim prostorom in velikimi okni.
Poleg navedenega zgoraj, pričakujemo od kandidata, ki bi rad odprl steakhouse Steiku Haoss še:

Izkušnje:

  • Dobro poznavanje lokalne kulture in lokalnih navad.
  • Izkušnje na področju trženja in razvoja poslovanja.
  • Izkušnje s financami in upravljanjem stroškov.

Poslovne veščine:

  • Vzpostavljena mreža lokalnih partnerjev.
  • Dobra vodstvena ekipa.

Odnos:

  • Možna identifikacija s konceptom Steiku Haoss.
  • Pripravljenost za samostojno delo, in zmožnost za delo v večjem sistemu.
  • Aktivni pristop pri pridobivanju novih znanj in veščin.

Osebne lastnosti:

  • Pozitivizem in vodstvene sposobnosti.
  • Ekipni duh.
  • Vizionarsko in podjetniško razmišljanje.
  • Dobre komunikacijske spretnosti.

Informacije o franšizorju

SIA CANTUS

Meistaru street 25, Rīga, Latvia, LV - 1050

+371 26 41 66 41

davis@steikuhaoss.lv

steikuhaoss.lv

Kontaktna oseba za kandidate

Mr. Davis Cima

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno STEIKU HAOSS.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-pošta *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.