Sushi by A’s

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Do sedaj so slovenski ljubitelji sušija lahko uživali v tej jedi, izključno v restavracijah in mini-barih. 
Leta 2015 je skupina Ohana d.o.o., kot prva v Slovenijo pripeljala koncept "sushi to go", preko katerega lahko potrošnik svoj suši paket kupi preko trgovske verige (za zdaj sta to Spar in Mercator).

Po izjavah naših zvestih kupcev, je naša receptura primerljiva ali celo boljša od sušija, ki vam ga postrežejo v restavraciji. Cena pa omogoča dostopnost izdelka širšemu krogu uporabnikov. Embalaža v katero pakiramo suši je izdelana tako, da lahko suši  jeste med hojo, doma ali na delovnem mestu, saj v paketu dobite vse, kar je potrebno za uživanje v tej slastni japonski jedi. Vključene so tudi priloge (soja, wasabi, ingver). Naše izkušnje v Sloveniji kažejo na to, da obstaja dovoljšno število jedcev in lokalnih ljubiteljev suši menija v vseh večjih mestih po Sloveniji. 
V turističnih središčih, pa se potencial še večkratno pomnoži.

Naš koncept se je pokazal kot zanimiv za vse, ki bi se želeli lotiti posla s sušijem in imajo močno voljo, žal pa nimajo dovolj finančnih sredstev in znanja.

Zakaj izbrati nas?

 • Zagotavljamo lokacijo, kjer se bo delo izvajalo (preko Mercatorja ali Spar Slovenija), z vsemi pogoji, ki so potrebni za opravljanje dejavnosti: Delovne površine, hladilne vitrine, skladiščenje. Kot partner, vam ne bo potrebno prispevati nikakršnih vložkov, ravno tako odpade skrb za prostor v katerem boste obratovali.
 • V naprej vam zagotavljamo kupce. To so vsi potrošniki, ki kupujejo v Mercatorju ali Sparu.
 • Delujemo na način, da našemu partnerju zagotovimo master prodajno mesto in nekaj dostavnih mest. Uspešnost master lokacije odpira možnost širitve poslovanja na lokalnem nivoju. V največji prodajni enoti Mercatorja ali Interspara v vsakem mestu, dnevno organiziramo pripravo in pakiranje sušija po v naprej definiranih postopkih,  ter potem te izdelke dostavimo na toliko dostavnih lokacij, kolikor jih imetnik franšize lahko pokrije, kar je v obojestranskem interesu.
 • Našim imetnikom franšize ni potrebno skrbeti za vzpostavitev HACCP sistema, saj je le-ta že vzpostavljen. Potrebno se je le strogo držati vseh pravil. Ravno tako ni  nobenega dela z izdajanjem računov, ker gre vse skozi blagajne trgovca. Pospeševanje prodaje se izvaja skozi promocije in degustacije na prodajnem mestu ali izven njega.

Ob kuharskem šefu iz Hrvaške, ki sodeluje pri začetnem izobraževanju, na tri mesece organiziramo obiske master cheffov iz ZDA, ki pomagajo pri dodatnem izobraževanju, ki poskrbi, da so naši meniji vedno atraktivni in drugačni. Priprava sušija je umetnost, vtkana v hrano, zato od partnerja pričakujemo, da se bo najbolj posvečal ravno temu segmentu - pripravi sušija. Za vse ostalo poskrbi naše podjetje, kot je tudi zgoraj navedeno.

V Ohana Group-i verjamemo, da tisto kar je dobro, lahko postane še boljše. Verjamemo, da ob primerni edukaciji in asistenci našega podjetja, vsakdo lahko postane uspešen podjetnik.

Pridružite se nam in skupaj naredimo razliko!

Lastne poslovne enote

-

Franšize enote

Ljubljana (7), Maribor (2), Kranj (1), Kopar (1), Rijeka (4), Opatija (1), Zadar (4), Dubrovnik (3), Pula (2), Zagreb (13), Split (4)

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

 • Pravica za koriščenje "branda"
 • Know-how
 • Učenje s strani suši cheff-a
 • Preverjena receptura
 • Stalna strokovna pomoč pri izdelavi menijev in poslovanju
 • Logistična podpora pri nabavi potrebščin in redna dostava
 • V naprej dodeljena in opremljena lokacija, po vseh HACCP standardih
 • Podpora 24/7

Ocenjena skupna vrednost naložb

 • Pričakovani znesek začetne investicije za opremo in hrano je odvisen od velikosti podružnice in pričakovanega prometa. Vendar to krije naša skupina, imetnik franšize potem znesek odplačuje v mesečnih obrokih, odvisnih od prodaje.
 • Pričakovani ROI (povrnitev vložka): 5 mesecev​

Osnovne sistemske zahteve

 • Lastnik podjetja ali samostojni podjetnik
 • Sanitarno dovoljenje
 • Poznavanje področja je prednost
 • Samostojnost in produktivnost pri izvajanju delovnih nalog

Prvi koraki za pridobitev franšize:

 1. Izpolnite formular
 2. Naš predstavnik organizira sestanek, kjer se izmenjajo vse informacije
 3. Podpis pogodbe o poslovnem sodelovanju

Informacije o franšizorju

Ohana d.o.o.

Ilica 474, 10000 Zagreb

+385 97 709 10 92

info@sushibyas.hr

sushibyas.hr

Kontaktna oseba za kandidate

Meri Bedalov Smoje

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno Sushi by A’s.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-pošta *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.