poslovne storitve in internet

poslovne storitve in internet | 10.07.2020

Prevajanje v svetu franšizinga

Slovenska prevajalska agencija K&J Translations posluje na osmihtujih trgih in ima franšize v štirih državah. Kdo so zaželeni franšizni partnerji in na katere trge se osredotočate za nadaljnji franšizni razvoj?

Slovenska prevajalska agencija K&J Translations posluje na osmihtujih trgih in ima franšize v štirih državah. Kdo so zaželeni franšizni partnerji in na katere trge se osredotočate za nadaljnji franšizni razvoj?

poslovne storitve in internet | 20.06.2016

Še en trg za Ticket Com

Francoski franšizni sistem Ticket Com, koncept oglaševanja na zadnji strani fiskalnih računov, je poleg Hrvaške od letos začel poslovati tudi v Sloveniji.

poslovne storitve in internet | 31.01.2016

Dober začetek vliva optimizem

Kako se oglaševalci odzivajo na Ticket Com franšizo, ali obstaja zanimanje za tovrstno poslovanje in kaj najbolj zanima prejemnike franšiz, nam odgovarja Damir Jurković.

poslovne storitve in internet | 26.10.2015

Ideja vredna kopiranja

Kako je Printbox prinesel revolucijo v storitvah kopiranja, skeniranja in tiskanja, kaj vse so dosegli do sedaj in kaj nameravajo v prihodnosti, nam bo povedal Luka Jarc.

poslovne storitve in internet | 18.05.2015

Računajo na partnerje

Slovensko računovodsko podjetje Unija, po državah naše regije, svoje poslovanje širi tudi na poljski trg.

poslovne storitve in internet | 03.10.2014

Unija za vse

Kako so širili poslovanje na celotno regijo, zakaj so se odločili za franšizing in kaj lahko zdaj ponudijo franšizojemalcem, nam bo povedal Miran Pikovnik iz računovodske hiše Unija.

poslovne storitve in internet | 10.08.2014

Luksuz brez konkurence

Miloš Nešić upravlja na Češkem specializirani portal Luxuspraha.cz, ki uspešno posluje v okviru franšize Mini Studio Publishing Group.

poslovne storitve in internet | 14.07.2014

Franšizing je obenem prednost in obveznost

Z Victorio Conte smo se pogovarjali o pogostih mitih glede franšizinga, o nekaterih zablodah ljudi, ki vstopajo v podjetniške vode in o stvareh, ki se jih lahko naučimo od izkušenih sistemov.

poslovne storitve in internet | 12.05.2014

Prva računovodska franšiza

Računovodsko podjetje Unija je odprla prvo franšizno enoto. Cilj je širjenje in razvoj franšizne mreže v vseh državah v regiji.

poslovne storitve in internet | 06.02.2014

Zakaj pa ne

Niko Slavnič dela brez predaha. Je podjetnik, predavatelj, investitor, poslovni angel in nosilec master franšize In Your Pocket za Slovenijo.