Ticket Com je lansko leto začel poslovati tudi na Hrvaškem. Ta franšiza, ki izvira iz Francije, posluje v več kot 100 državah. Njihova ideja je, da lokalna podjetja oglašujejo na hrbtni strani računov iz trgovin, bencinskih servisov ali restavracij s hitro prehrano.
Ponedeljek
20.06.2016
Francoski franšizni sistem Ticket Com, koncept oglaševanja na zadnji strani fiskalnih računov, je poleg Hrvaške od letos začel poslovati tudi v Sloveniji.
 

Podjetje ISR Marketing je na začetku leta postalo prejemnik master franšize Ticket Com za področje Slovenije. Aprila 2016 so že začeli s svojo prvo kampanjo s slovenskim supermarketom Merkur. Lastnik podjetja ISR Marketing Sergei Iangirov pravi, da nameravajo mrežo razširiti po celi Sloveniji in sicer z dajanjem posamičnih franšiz, poudarja pa, da se zaveda, da Slovenija ni veliko tržišče. "Želimo se pogovarjati z vsemi, ki bi si želeli postati del našega tima kot prejemniki franšize Ticket Com. Ker pa Slovenija ni velika, so Ljubljana, Kranj, Maribor, Celje ter jadranska obala – Koper, Portorož, Izola in Piran – regije na katere računamo in kjer bi lahko našli potencialne partnerje" pravi Iangirov.

Čeprav je koncept Ticket Com precej enostaven za razumevanje, vseeno obstaja veliko zanimivih aspektov, ki se skrivajo znotraj le tega. Zato mora vsak, ki postane prejemnik te franšize, opraviti izobraževanje. "To jim omogoča, da ne naredijo tipičnih napak, nepotrebnih potez, temveč da lahko delajo tisto, kar dela celoten koncept Ticket Com – služijo denar in so koristni za lokalno skupnost. Sedemnajstletne izkušnje omogočajo široko znanje, ki je potrebno za uspešen razvoj. Vsaka država ima svojo razvojno pot, saj je ta odvisna od notranje poslovne kulture in poslovnih odnosov. Osnove pa so povsod enake" pojasnjuje Iangirov.

Ticket Com je lansko leto začel poslovati tudi na Hrvaškem. Ta franšiza, ki izvira iz Francije, posluje v več kot 100 državah. Njihova ideja je, da lokalna podjetja oglašujejo na hrbtni strani računov iz trgovin, bencinskih servisov ali restavracij s hitro prehrano. Pogosto so oglasi v obliki kuponov, ki jih potrošniki želijo shraniti in uporabiti.

Iangirov pravi, da je lahko uspešen vsak, ki je pripravljen sprejeti novo vrsto znanja ter je odgovoren in hiter pri sprejemanju odločitev. Seveda pomagajo tudi prodajne izkušnje. "Naše izkušnje kažejo, da  obstaja velika razlika v starosti prejemnikov franšiz. Edin skupna lastnost je, da so vsi aktivni ljudje, neodvisni posamezniki, njihovi prihodki pa so odraz njihove aktivnosti in angažiranja" poudarja Iangirov.


Zanimivosti na forumu