Do idelane postave s pomočjo franšize

Prejemnik naše franšize za prispevek 300,00 € letno dobi dvodnevno profesionalno izobraževanje, ki vključuje tudi zanje, kako delati s strankami, tehniko prodaje, izdelavo načrt treninga in jedilnika oziroma programa prehrane kot tudi kako se uporabljajo naprave za vadbo. Dajalec franšize svojim partnerjem dostavlja tudi vse predloge marketinških kampanj in potreben reklamni material.
Četrtek
31.07.2014
Poljska veriga salonov za oblikovanje in nego telesa Studio Figura, im poslovalnice širom po svetu. Družba išče prejemnike franšize tudi v naši regiji.
 

Deset let izkušenj in skoraj 700 poslovalnic po svetu, lastna proizvodnja licencirane opreme za oblikovanje telesa (Roll-Shaper®, Vacu-Shaper®, Infra-Shaper® Swan) in tudi proizvodnja prehranskih dodatkov – so dosežki, s katerimi se lahko pohvali Studio figura, veriga specializiranih poslovalnic za hujšanje in nego telesa. Samo od začetka letošnjega leta, so odprli nove salone pod znamko Studio Figura v Grčiji, na Poljskem, Švedskem, Norveškem. Zdaj družba išče franšizne partnerje tudi na Madžarskem, v Romuniji in v naši regiji.

Ta blagovna znamka deluje še v Litvi, Latviji, Rusiji, na Hrvaškem, v Izraelu v Španiji, Belorusiji in v Bolgariji.

- Ko smo pred desetimi leti v nekem majhnem poljskem mestecu, z manj kot 5.000 prebivalci odprli svojo prvo poslovalnico, si nihče ni mogle predstavljati, da bo le desetletje kasneje ta koncept poznan v tako velikem številu držav - pravi Katarzyna Paluszkiewicz, direktorica marketinga v podjetju Studio Figura International.
Največji poudarek smo dajali stalnemu razvoju, zato smo vsako leto poslali na trg nov izdelek. Tega ne počnemo zaradi priznaj nagrad ali certifikatov. To počnemo zato, da pomagamo našim poslovnim partnerjem. Pravtako jim nudimo tudi stalno podporo tako, da jim svetujemo, jim pomagamo rasti in nenazadnje, da svoje stranke pripeljejo do dobrih rezultatov – pravi  gospa Paluszkiewicz.

Za začetek poslovanja franšize Studio Figura je potrebno imeti med 12.000,00 in 50.000,00 €. Znesek je odvisen od velikosti in opremljenosti salona. Glede na stanje in velikost salona, v družbi izdelajo podroben poslovni načrt. V večini primerov potrebujemo med 50 in 100 kvadratnih metrov velik salon. Franšizij mora plačevati 300 evrov letno kot franšizno pristojbino za licenco in podporo, ki jo dobiva od matične družbe.

- Odločili smo se za nizko franšizno pristojbino, ker razmišljamo globalno. Za nas je najvažnejše, da salon posluje dobro in ima dobiček. Ker tudi sami vodimo enega izmed salonov, nam je jasno, da sama oprema, če je še tako dobra, ne zadošča, da salon posluje dobro. Zato smo odločeni prenašati svoje znanje in izkušnje na svoje partnerje in jih učiti, kako zaslužiti denar – pravi Paluszkiewicz.

 


Zanimivosti na forumu