Nova pridobitev za tretje življenjsko obdobje

Družba Senior Agency je razvila World Senior Card, poseben program poustov, ki je namenjen ljudem, starejšim od 55 let. Družba išče prejemnika master franšize v Srbiji, na Hrvaškem in v Sloveniji.
Torek
29.04.2014
Češko podjetje Senior Agency išče partnerje za razvoj franšiznega programa World Senior Card v regiji.
 

Pod blagovno znamko World Senior Card (WSC) se razvija mednarodni program popustov, ki je zasnovan in namenjen izključno ljudem, starejšim od 55 let. To je populacija, ki  predstavlja že eno tretjino prebivalstva v Evropi, kar programu Senior Agency povečuje pomen. Program popustov obsega široko paleto izdelkov in storitev in skuša ugoditi vse večjemu številu starejših potrošnikov.

- Ideja je najprej zaživela na Češkem kot pilotni projekt. Naša ambicija je v naslednjih dveh letih upejati našo franšizo World Senior Card na čim več evropskih trgov - pravi Ladislav Jirouš, vodja za razvoj franšizne mreže v družbi Senior Agency.

Prejemnike master franšize podjetje išče v Srbiji, na Hrvaškem in v Sloveniji. – V naši razvojni strategiji si želimo najprej najti ustrezne prejemnike master franšiz, ki bi bili sposobni razviti mrežo prodajno-storitvenih enot na lokalnem trgu. To seveda vključuje iskanje novih partnerjev, bodočih lastnikov posameznih franšiznih enot - dodaja Jirouš.

Prejemnik master franšize programa World Senior Card bo prejel ekskluzivno pravico za celotno regijo, z eno od glavnih nalog ustvariti široko mrežo podjetnikov, ki bi bili upokojencem pripravljeni ponuditi popust.

World Senior Card ima svoje prodajno-storitvene enote praktično v vseh delih Češke, tudi v manjših mestih. Franšizno mrežo so uspešno razvili tudi na Slovaškem, v Grčiji in na Cipru. Prejemniki franšize ne plačajo začetnega franšiznega nadomestila, medtem ko se redno nadomestilo uravnava s sporazumom, ki upošteva lokalne tržne razmere. - World Senior Card ustvarja dobiček s sodelovanjem s podjetniki, ki so pripravljeni vstopiti v program popustov. Naša velika prednost je možnost uporabe kartice popustov tako doma, kot v tujini. Podjetniki, ki so člani omrežja, so dolžni sprejemati kartice, neglede na državo izdaje - pojasnjuje Ladislav Jirouš.

Za dodatne informacije o franšiznem sistemu World Senior Card si oglejte naš Katalog franšiz.


Zanimivosti na forumu