Uspešno leto za Portugalsko

BodyConcept saloni ponujajo frizerske in kozmetične storitve za vse tiste, ki se borijo s problemi ki so estetski in medicinski (celulit, debelost, bolečine v sklepih, težave z ožiljem). DepilConcept ponuja celovite in inovativne storitve za trajno odstranitev dlak. Prejemnike franšize išče podjetje tudi v regiji – na Hrvaškem, v Srbiji, Sloveniji in drugih državah nekdanje Jugoslavije
Ponedeljek
28.04.2014
Nominacije za mednarodno priznanje in rast prometa so na najboljši način obeležili z obletnico portugalskega podjetja franšiznih sistemov BodyConcept in DepilConcept.
 

Portugalska družba GrupoConcept, lastnik franšizne verige salonov za trajno odstranjevanje dlak DepilConcept in verige salonov za nego telesa BodyConcept, je imel ta mesec dober razlog za praznovanje. V začetku aprila je družba praznovala deveto obletnico poslovanja in slovesnosti se je udeležilo več kot 250 prejemnikov BodyConcept in DepilConcept franšize. Ob tej priložnosti so bile najboljšim franšiznim partnerjem podeljene letne nagrade za izjemne poslovne dosežke, ki so jih dosegli v prejšnjem letu.

- To je bila v resnici  idealna priložnost za praznovanje, ker je ena izmed poslovalnic BodyConcepta prvič dosegla mesečni promet, ki presega 50.000,00 €. Pa še to, da sta oba naša franšizna koncepta zabeležila rekordno rast prometa  - so dejali predstavniki družbe.

Po uradnih podatkih, v letu 2013. se je promet v franšiznih salonih BodyConcepta povečal za 21 odstotkov, medtem ko je samo v prvem četrtletju leta 2014. zrastel za 31 odstotkov. Prihodek od prodaje v lanskem letu v franšiznih salonih DepilConcepta je bil višji za 3,5 odstotkov. V prvem četrtletju 2014 se je povečal za 18 odstotkov. - To so za podjetje odlični rezultati! Potrjujejo, da sta oba naša koncepta dobro sprejeta na trgih, kjer smo prisotni, in smo prepričani, da potrjujejo moč in kakovost konceptov, ki jih razvijamo - pravijo predstavniki GrupoConcepta.

V zadnjih devetih letih je podjetje uspelo predstaviti svoje blagovne znamke na treh kontinentih – poleg Portugalske, imajo franšizne salone še v Braziliji, Zelenortskih otokih, na Poljskem, Portugalskem, v Švici, na Češkem in Slovaškem. Prejemnike franšize podjetje zdaj išče tudi v državah regije kot so - Hrvaška, Srbija, Slovenija in druge države nekdanje Jugoslavije.

- Predvsem pa smo ponosni ker je eden od prejemnikov naše BodyConcept franšize nominiran za mednarodno nagrado "Najboljši prejemnik franšize na svetu", ki se dodeljuje v Firencah v Italiji. In ne samo to. BodyConcept je edina tuja blagovna znamka, ki je prišla v ožji izbor za nagrado Franchise Marketing Awards, ki se podeljuje v Londonu. Bili smo nominirani v kategoriji za najboljšo marketinško podporo za prejemnike franšize. Upamo, da bo to odlična referenca za vse podjetnike, ki razmišljajo, da bi se pridružili naši franšizni družini – pravijo v družbi.

Več informacij o franšiznem sistemu DepilConcept in BodyConcept poiščite v našem Katalogu franšiz.


Zanimivosti na forumu