Green Motion v Sloveniji

Slovenija je 28. država v kateri je Green Motion začel s poslovanjem.Prva franšizna poslovalnica je bila odprta na ljubljanskem letališču Jože Pučnik.
Ponedeljek
15.05.2017
Green Motion, eokološko usmerjena rent-a-car franšiza, po Srbiji, Hrvaški ter Bosni in Hercegovini, vstopa tudi na slovensko tržišče.
 

Britanski Green Motion je nedavno sporočil, da so s slovenskima podjetnikoma Janezom Velkavrhom in Zoranom Zanoskim, ki že imata izkušnje iz rent-a-car poslovanja saj sta bila do sedaj lastnika lokalne rent-a-car agencije, podpisali pogodbo o master franšizi. Richard Lowden, ustanovitelj in direktor podjetja Green Motion, je izjavil, da gre za podjetnika, ki že imata potrebna znanja, sta osredotočena in motivirana ter je prepričan, da bo Green Motion, ob njunem trudu, dosegel uspeh v Sloveniji.

Slovenija je 28. država v kateri je Green Motion začel s poslovanjem, v državah naše regije pa je prisoten še v Srbiji, na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini, prav tako skozi franšizni model poslovanja. Britansko podjetje letos praznuje deset let poslovanja, njegova glavna lastnost pa je poudarek na izposoji avtomobilov z zmanjšanimi emisijami škodljivih izpustov. S širjenjem franšizne mreže so pričeli leta 2011, prva franšizna poslovalnica pa je bila odprta v Mehiki.

Prva slovenska franšizna poslovalnica je bila odprta na ljubljanskem letališču Jože Pučnik.


Zanimivosti na forumu