"Vesela glina" na Hrvaškem

JumpingClay akademije je namreč mogoče odpreti v nakupovalnih središčih, spalnih naseljih in manjših mestih s 5000 ali 6000 prebivalci. Najboljše lokacije so v bližini vrtcev ali šol, v krajih kjer živi veliko število mladih družin z otroci.
Ponedeljek
25.07.2016
V Zagrebu se je odprla prva JumpingClay akademija na Hrvaškem.
 

Kot je najavila Nediljka Dokozić, direktorica podjetja Mangold, nosilca JumpingClay master franšize za Hrvaško, se je prva akademija pod to blagovno znamko odprla 15. julija v Zagrebu. S tem so otroci in odrasli dobili poseben prostor za igro, zabavo a tudi izobrazbo. JumpingClay akademije so namreč tako trgovine kot delavnice, saj se v njih lahko kupi glino in obišče tečaj modeliranja in oblikovanja figuric. Vrata te trgovine-delavnice so odprta vsem starostnim skupinam – majhnim otrokom, najstnikom in odraslim, JumpingClay v Španskem pa bo odprt vsak dan razen nedelje od 9:30 – 19:30.

Otvoritev prve JumpingClay akademije v Zagrebu pa je šele začetek razvoja v regiji. Kot nam je pojasnila Nediljka Dokozić, podjetje Mangold ni samo prejemnik master franšize za območje Hrvaške, je tudi nosilec tako imenovane "super master franšize" ki pokriva vse ostale države jadranskega območja (države bivše Jugoslavije in Albanija), s tem pa tudi Slovenijo. Zato bo podjetje Mangold zadolženo za prodajo master franšiz za vsako posamezno tržišče, če bo obstajal interes, pa tudi posamičnih (single-unit) franšiz.

Dokozićeva pravi, da morajo tisti, ki so zainteresirani za JumpingClay franšizo, pravočasno razmišljati tudi o lokaciji, čeprav je to samo eno od priporočil. Akademije je namreč mogoče odpreti v nakupovalnih središčih, spalnih naseljih in manjših mestih s 5000 ali 6000 prebivalci. Najboljše lokacije so v bližini vrtcev ali šol, v naseljih brez raznovrstne ponudbe za otroke ali krajih, kjer živi veliko število mladih družin z otroci.


Zanimivosti na forumu