Krompirček od Irske do Moskve

Surf’n’Fries Trailer: koncept, ki je sestavljen iz prikolice s kuhinjo.
Četrtek
31.03.2016
Hrvaška veriga za prodajo ocvrtega krompirčka Surf’n’Fries bo letos začela poslovati na kar nekaj tržiščih. V kratkem odpirajo franšizo na Irskem.
 

Solastnik koncepta Surf'n'Fries Andrija Čolak pravi, da so podpisali pogodbo o master franšizi za območje Irske, kmalu pa začnejo poslovati tudi franšizne enote v Nemčiji, kjer so prav tako našli prejemnika master franšize.

"Pretekli konec tedna smo preizkusili franšizo na Irskem, velika premiera pa bo v Dublinu na St.Patrick's Day. Prva franšizna enota bo pravzaprav Surf'n'Fries Trailer – koncept, ki je sestavljen iz prikolice s kuhinjo. Prejemnik franšize s poreklom iz Reke, je dobro seznanjen z blagovno znamko in v naslednjih petih letih načrtuje otvoritev najmanj petih poslovalnic" - pravi Čolak.

Kot pravi, bo prva franšiza v Nemčiji prav tako Surf'n'Fries Trailer, poleg tega pa še dva Mobile koncepta (skromno opremljen mobilni objekt, primeren za vse lokacije).

Dobra novica za ta koncept je tudi dejstvo, da jim gre dobro tudi na nekaterih drugih tržiščih; prejemnik master franšize v Vietnamu kmalu odpira tretji bar z ocvrtim krompirčkom v samem središču Hanoija. "Kmalu bi lahko odprli tudi pilotne poslovalnice Surf'n'Fries Trailer v Iranu in Moskvi. Upamo, da do konca leta odpremo franšizo tudi v Dubaju" - pravi Čolak.


Zanimivosti na forumu