MiniPani prejel certifikat Halal

Maloprodajna mreža je sestavljena iz franšiznih mini pekarn, trenutno pa so osredotočeni na širjenje mreže v Sloveniji in na Hrvaškem.
Nedelja
14.02.2016
Franšizni sistem MiniPani je prejel Halal certifikat za proizvodnjo mini peciva.
 

Kot pravijo v tem podjetju iz Subotice (Srbija), je MiniPani s Halal certifikatom dodatno zaokrožil še enega od kriterijev za garancijo kakovosti proizvodov.

- Na tržiščih celotne regije obstaja veliko število pripadnikov islamske veroizpovedi, ki želijo uživati hrano halal kakovosti, zdaj pa lahko mirne vesti konzumirajo peciva podjetja Mini Pani saj so le ta preverjena in certificirana. Certificiranje je opravila Agencija za certificiranje halal kakovosti - pravijo v Mini Paniju in dodajajo, da bo dvig kakovosti vsekakor prišel prav vsem, ki kot prejemniki franšize poslujejo pod blagovno znamko Mini Pani.

Podjetje si je že zdaj lastilo certifikata ISO 22000:2005 in ISO 14001:2010. Ta certifikata jamčita, da podjeteje MiniPani dosega standarde o neoporečnosti hrane in varovanju okolja.

Trenutno se peciva MiniPani prodajajo na tržiščih Srbije, BiH, Makedonije, Črne Gore, Madžarske, Rusije, Slovenije in Hrvaške. Maloprodajna mreža je sestavljena iz franšiznih mini pekarn, trenutno pa so osredotočeni na širjenje mreže v Sloveniji in na Hrvaškem.


Zanimivosti na forumu