Podjetje Positive Group, ki je prejemnik master franšize, v prihodnjih letih načrtuje širitev mreže poslovalnic po celotnem ozemlju Hrvaške
Fot: Luca Žic (direktor Positive Group), Igor Nađ (direktor Fly Fly Travel)
Ponedeljek
08.02.2016
29. Januarja je v Reki začel poslovati franšizni sistem Fly Fly Travel. V obdobju, ki sledi, načrtujejo širitev franšizne mreže po celtnem Hrvaškem ozemlju.
 

Prva franšizna poslovalnica na Hrvaškem je bila odprta v podhodu MK Kozulić 3 (Zagrad), ljubitelji letalstva pa bodo, poleg letalskih vozovnic in turističnih aranžmajev za vse svetovne destinacije, lahko v Fly Fly Shopu, ki je bil odrt v sklopu poslovalnice, kupili tudi makete letal priznanih letalskih agencij.

Podjetje Positive Group, ki je prejemnik master franšize, v prihodnjih letih načrtuje širitev mreže poslovalnic po celotnem ozemlju Hrvaške.

Sestavni del podjetja je še Fly Fly Academy, ki se ukvarja z izobraževanjem kadrov iz različnih področij letalske industrije, najbolj priljubljeno pa je izobraževanje za kabinsko osebje. S prihodom Fly Fly Travel na Hrvaško torej obstaja možnost udeležbe usposabljanja za enenga najbolj priljubljenih poklicev "Cabin Crew". Podjetje bo izdajalo tudi dvojezični mesečnik Fly & Travel Magazine (v hrvaščini in angleščini), v njem pa bodo objavljeni članki o civilnem letalstvu, turizmu, potovanjih, obenem pa bo tudi marketinška podpora franšiznem sistemu.
Podjetje Fly Fly Travel je bilo ustanovljeno leta 2009, poleg Hrvaške pa ima lastne in franšizne poslovalnice še v Srbiji, Črni Gori, Bosni in Hercegovini, Sloveniji, Avstriji in Turčiji.

Več informacij o sistemu in pogojih franšize za Slovenijo lahko poiščete v našem Katalogu franšiz.
 


Zanimivosti na forumu