Uspešno leto za Conte of Florence

Konec oktobra 2015 je z delom pričela še poslovalnica v Ljubljani, prejemnik franšize za to mesto pa je podjetje Taurus.
Nedelja
31.01.2016
Preteklo leto je bilo za modno blagovno znamko Conte of Florence, ki v regiji posluje v obliki franšize, uspešno tako v smislu širjenja maloprodajne mreže, kot tudi v celotnem poslovanju.
 

Podjetje Velvet sport iz Srbije je leta 2014 postalo prejemnik master franšize italijanske blagovne znamke Conte of Florence za vse države bivše Jugoslavije. Prve franšizne poslovalnice v Beogradu in Novem sadu je podjetje odprlo samo, širjenje poslovanja pa se je nadaljevalo tekom preteklega leta. Direktorica podjetja Velvet sport Sanja Đorđević si je že na začetku postavila cilj razširiti franšizno mrežo. Podjetje Velvet sport je v preteklem letu odprlo še tretjo poslovalnico v Srbiji na Kopaoniku. Poleg tega so našli še dva franšizojemalca izven Srbije. Sredi leta je bila najprej odprta franšizna poslovalnica v Budvi v trgovskem centru TQ Plaza. Prejemnik franšize za področje Budve je podjetje Time Marine. Konec oktobra 2015 je z delom pričela še poslovalnica v Ljubljani, prejemnik franšize za to mesto pa je podjetje Taurus.

- Lansko leto je bilo poslovanje boljše kot leto 2014, tako da postopoma napredujemo. Blagovna znamka Conte of Florence obstaja od leta 1952, ima zelo dolgo tradicijo in verjamemo v njen uspeh tudi na teh prostorih. To blagovno znamko nameravamo skozi franšize še naprej širiti v vseh državah bivše Jugoslavije - pravi Sanja Đorđević.

Oblačila te blagovne znamke so namenjena predvsem starejšim od 16 let, kolekcije pa vsebujejo linije za smučanje, golf in jadranje. Odlikujejo se s širokim spektrom barv, modelov in materialov.


Zanimivosti na forumu