Sejem franšiz v Kijevu

V Ukrajini posluje kar 400 franšiznih sistemov, franšizing kot model poslovanja, pa je zastopan na skoraj vseh poslovnih področjih.
Sreda
04.02.2015
V glavnem mestu Ukrajine se bo od 25. do 27. februarja 2015 odvijal 11. sejem franšiz – Franchising 2015.
 

Franšizni sistemi iz Ukrajine in tujine bodo s tem dobili priložnost predstaviti svoje koncepte in pridobiti nove poslovne partnerje, potencialni prejemniki franšiz pa bodo lahko našli ideje in zanesljive partnerje za pričetek s poslom. Franchising 2015 bo potekal v sejemskem kompleksu KyivExpoPlaza.

Kot večino sejmov franšiz, bodo tudi manifestacijo v Kijevu dopolnjevali seminarji in konference o franšizingu: strokovnjaki s tega področja bodo diskutirali o pravnih aspektih franšizinga v Ukrajini, kot tudi o primerih iz mednarodne prakse. Poseben poudarek bo na težavah pri zaščiti in zlorabah v franšizingu.

- Pričakujemo, da bo sejem uspešen in zanimiv, kljub težkim razmeram v naši državi. Po številu registracij z naše spletne strani, že sedaj vidimo, da obstaja velik interes tako med franšiznimi sistemi, kot tudi med potencialnimi prejemniki franšize. Je pa še vedno težko predvidevati koliko bo razstavljalcev ali obiskovalcev. Letos smo naredili vse kar je v naši moči, da je vstop na sejem čim bolj dostopen – od tod tudi zelo fleksibilen sistem popustov in posebna, ekonomična ponudba, v kateri je potrebno za sodelovanje na sejmu in izložbeni prostor odšteti samo 250 eur. Ponudili smo tudi razvoj individualnih formatov v skladu z lastnostmi posameznih franšiznih sistemov. Poleg tega bo sejem letos trajal tri namesto štiri dni. To bo dodatno znižalo stroške, predvsem razstavljalcem iz tujine - pravo Oksana Onoprienko, menedžerka za marketing sejma franšiz v Kijevu.

Čeprav je bilo leto 2014 za Ukrajino eno od najtežjih v sodobni zgodovini, je lanskoletni sejem franšiz obiskalo skoraj 1400 zainteresiranih podjetnikov in investitorjev, predstavljeno pa je bilo več kot 50 franšiznih sistemov. Poleg tega ne smemo pozabiti, da je ukrajinski trg franšiz eden od najbolj razvitih v Vzhodni in Srednji Evropi – v Poročilu o trgu franšiz svetovalne hiše PROFIT system, v Ukrajini posluje kar 400 franšiznih sistemov, franšizing kot model poslovanja, pa je zastopan na skoraj vseh poslovnih področjih.

Eden od medijskih pokroviteljev Franchising 2015 bo tudi naš ukrajinski portal Franchising.ua.

Če si želite Vaš franšizni sistem ponuditi na ukrajinskem trgu, Vam lahko pomagamo – izpolnite spodnji obrazec.


Želeli bi se oglaševati na ukrajinskem Franchising portalu. Pošljite nam ponudbo.
Želeli bi se oglaševati na ukrajinskem Franchising portalu. Pošljite nam ponudbo.
If you see this, leave this form field blank