Franšize v Parizu

Sejem franšiz, Pariz
Ponedeljek
15.12.2014
Sejem franšiz v Parizu je največji tovrstni dogodek v Evropi. Bralci portala Franchising.si lahko dobijo brezplačne vstopnice – če se registrirajo na portalu.
 

Že več kot 30 let se v začetku pomladi v Parizu zbirajo franšizne blagovne znamke iz celega sveta z željo predstaviti svoje dokazane poslovne ideje. Lansko leto je Franchise Expo Paris obiskalo 37 tisoč obiskovalcev, ki so lahko izbirali med več kot 500 franšiznih sistemov. Sejem frašiz v Parizu je nesporno največji franšizni dogodek v Evropi in kar je še posebej pomembno za obiskovalce iz tujine, kar polovica predstavljenih sistemov je imela namen svoje koncepte širiti tudi izven francoskega trga.

Prihodnji Franchise Expo Paris bo potekal od 22. do 25. marca 2015. Podjetje PROFIT system, lastnik Franchising portala na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, Hrvaškem, v Ukrajini, Romuniji, Rusiji, Srbiji in Sloveniji – bo kot že kar nekaj let pred tem, uradni partner Sejma franšiz v Parizu. Bralci portala Franchising.si bodo z registracijo na spletni strani FranchiseParis.com lahko dobili brezplačne vstopnice – za katere je v prodaji potrebno odšteti 32 evrov.

Obiskovalci bodo lahko, poleg priljubljenih dejavnosti kot so gostinstvo, moda in storitve,  spoznali tudi nove franšizne koncepte: fitness trenerstvo, najem pedalina, manikirni saloni. Pričakuje pa se tudi veliko število sistemov, ki se ukvarjajo s prodajo elektronskih cigaret, letečih dronov in originalnih gastronomskih poslastic.