Franšizna veriga je svojo poslovno pot začela leta 2009 na Reki. Surf’n’Fries po petih letih posluje v sedmih državah in ima okoli 40 prodajnih mest.
Sreda
03.12.2014
Hrvaški franšizni sistem Surf’n’Fries širi svojo mrežo v nekaj okoliških držav, pa tudi v Vietnam.
 

Nedavno je bila Surf'n'Fries, restavracija v kateri strežejo ocvrt krompirček z zanimivimi omakami in v nenavadno oblikovani embalaži, odprta tudi v Budimpešti v nakupovalnem središču Westend.

Andrija Čolak, solastnik te uspešne hrvaške franšize, pravi, da v prihodnjih dveh do treh tednih pričakujejo vstop še na dva trga – Črno Goro in Makedonijo. Načrtujejo postavitev Surf'n'Fries v podgoriškem nakupovalnem centru Delta City, v Skopju pa bi se nahajal v centru mesta.

Poleg okoliških držav, naj bi se franšizna veriga razširila tudi na Daljni Vzhod – prva restavracija bo odprta v Vietnamu. - Kar se tiče Vietnama so dela pri koncu in zaradi tega smo zelo navdušeni. Otvoritev je planirana v začetku septembra. Zanimivo je to, da se prvič gradi nova stavba v samem centru Hanoja v kateri se bo nahajal Surf'n'Fries. Zelo se veselimo prihoda v Vietnam saj gre za rastoči trg z 90 milijoni prebivalcev in tu vidimo velik potencial - pravi Čolak.

Tudi nove prodajne enote bodo opremljene z novo tehnologijo SURFFRY, pri kateri se  krompirček cvre brez olja.

Surf'n'Fries je na vseh omenjenih trgih sklenil pogodbe o master franšizi.

Franšizna veriga je svojo poslovno pot začela leta 2009 na Reki. Surf'n'Fries po petih letih posluje v sedmih državah in ima okoli 40 prodajnih mest. 


Najbolj brano

Kaj je to franšiza? /18.06.2014

Poslovanje svojega podjetja lahko vodite s pomočjo franšizinga v okviru oziroma pod imenom znane svetovne blagovne znamke. Nekatere največje svetovne blagovne znamke uporabljajo ta način poslovanja. Zato torej - poskusite spoznati, kaj je v bistvu franšizno poslovanje.

Definicija franšizinga /12.10.2012

Franšizing je izraz, ki pomeni obliko sodelovanja med partnerji, na podlagi določenih vrst licenčnih pogodb, ki postaja vse bolj priljubljeni način v različnih zvrsteh podjetništva. K franšizingu je možno uvrstiti tudi vrsto oblik podjetništva, ki temeljijo na distribucijskih ali agencijskih pogodbah.

Pripravite se na Pressto /22.12.2017

Pressto, španska veriga za kemično čiščenje in druga specializirana čiščenja, z več kot 500 franšiznimi poslovalnicami, je eden od največjih franšiznih sistemov na svetu. Prejemnike master franšize zdaj iščejo tudi v tej regiji.

Osnovna sredstva in 500 evrov /21.04.2014

Osnovna sredstva so opredmetena osnovna sredstva in neopredmetena sredstva. Prva so urejena s SRS 1, druga s SRS 2, oboja pa so povezana z zneskom 500 evrov, ki računovodjem marsikdaj predstavljajo preglavice, zato pojasnimo pomen tega zneska.

SpinaliS osvaja Poljsko /18.02.2016

Ergonomski stol SpinaliS, ki je razvit in izdelan v Sloveniji, lahko danes kupimo po celotni Evropi. Ekskluzivni distributer za poljsko tržišče si želi razširiti svojo prodajno mrežo na Poljskem, zato se je odločil – da ponudi tudi franšize.

Zanimivosti na forumu