Sejem franšiz v Zagrebu

Cilj dogodka je približati franšizni koncept vsem zainteresiranim stranem – od podjetnikov do bank in inštitucij, s posebnim poudarkom na marginaliziranih skupinah kot so mladi, mlade mame, ženske, študentje, brezposelni.
Eden od organizatorjev letošnjega mednarodnega franšiznega sejma in foruma v Zagrebu je tudi Hrvaško Združenje za franšizno poslovanje.
Ponedeljek
10.11.2014
V Zagrebu bosta 11. in 12. novembra potekala peti Mednarodni franšizni sejem in osmi Mednarodni franšizni forum FIP 2014.
 

Letos bo v sklopu tretjega sejma investicijskih projektov za jadransko regijo REXPO Adriatic, prvič organiziran tudi 5. Mednarodni sejem franšiz in 8. Mednarodni franšizni forum FIP 2014. Tema franšiznega sejma in foruma bo "Franšize – poslovni modeli utemeljeni na inovacijah, znanju in izkušnjah", kot najavljajo organizatorji, pa bo Zagreb gostil franšizne strokovnjake iz cele regije in direktorje znanih hrvaških in tujih franšiznih blagovnih znamk.

Za vse zainteresirane podjetnike, kot tudi za tiste, ki to želijo postati, bodo organizirane brezplačne delavnice in poslovno svetovanje z znanimi hrvaškimi svetovalci za malo podjetništvo in franšizno poslovanje. Okrogla miza po zbrala regionalne liderje s področja franšiznega poslovanja iz Srbije, Makedonije, Madžarske, Slovenije, BiH in Hrvaške, ki bodo poskušali odgovoriti na vprašanja kako uspešen poslovni model spremeniti v franšizo, kako lahko vzpostavimo uspešno franšizno zgodbo in kako zainteresirati potencialne partnerje.

Več informacij o dogodku lahko najdete na internetnih straneh REXPO sejma in Hrvaškega združenja za franšizno poslovanje.