Tovrstni franšizni koncepti že leta spadajo med najhitreje rastoče sektorje na trgu, ker se je izkazalo, da storitve centrov dobrega počutja in hujšanja nikjer na svetu ne poznajo krize.
Nedelja
28.09.2014
Hrvaško podjetje Body Creator poleg posameznih franšiz, ponuja tudi master licenco za svoj koncept centra za zdravo hujšanje in oblikovanje telesa.
 

V Ivanič Gradu na Hrvaškem že eno leto uspešno posluje tretja franšiza (na Hrvaškem) Centra za zdravo hujšanje in oblikovanje telesa Body Creator. Lansko leto pa je bil v Zagrebu odprt tudi center s popolnoma novim konceptom – Body Creator Gym Physio Fitness – ki je, poleg standardne ponudbe tretmajev, uvedel še poseben individualiziran trening za moč, fleksibilnost in aerobni trening sestavljen za ženske vseh starosti. Podjetje je sicer svojo osnovno metodo za zdravo hujšanje predstavilo že leta 2001, rezultati podprti s pisno garancijo, se dosegajo z vadbo v posebnih termo kapsulah, ki jih je oblikovalo in patentiralo podjetje samo. Kot pravijo v podjetju, se je v njihovih centrih do zdaj izgubilo že več kot 30 tisoč kilogramov.

V podjetju so, na podlagi pozitivnih izkušenj, zainteresirani, da tako osnovni, kot tudi novi koncept Gym Physio Fitness-a razširijo še na ostale trge v regiji.  Za oba koncepta iščejo prejemike tako posameznih, kot tudi master franšize na območju Slovenije. - Dodatna novost je ta, da imamo v sklopu ponudbe klasičnih Body Creator centrov, novo opremo, ki je dražja in bolj sofisticirana od tiste, ki smo jo uporabljali prej, zato je tudi sama franšiza nekoliko dražja - pojasnjuje lastnica koncepta Ljiljana Kukec. - Odplačilo investicije, vključno z vstopnim nadomestilom, lahko pričakujemo v 18 do 24 mesecih -  pravi Kukec. Tovrstni franšizni koncepti že leta spadajo med najhitreje rastoče sektorje na trgu, ker se je izkazalo, da storitve centrov dobrega počutja in hujšanja nikjer na svetu ne poznajo krize. Ljudje enostavno vse bolj skrbijo za svoje zdravje, to pa pomeni, da se večina zaveda tudi težav, ki nastajajo zaradi prekomerne teže in debelosti. - Ob upoštevanju teh dejstev, so koncepti, kot je Body Creator, ki ponujajo naravne metode za uravnavanje telesne teže, zelo iskani na trgu in predstavljajo odlično rešitev za nov posel ali razširitev ponudbe v obstoječih fitnes centrih in centrih dobrega počutja -  dodaja Kukec.

Več o Body Creator v Katalogu franšiz


Zanimivosti na forumu