Alessio in Rosetta sta v lanskem letu sodelovala na mednarodnem modnem sejmu White, v Milanu. Pod blagovno znamko Al&Ro sta predstavila njuna nova sončna očala, ki so bila med izjemno hudo konkurenco, proglašena za “avantgardo in kreacijo, ki zre v bodočnost”.
Sreda
16.07.2014
Na prvi pogled bi mnogi lahko rekli, da gre za zanimiv, vendar nekoristen proizvod. Toda dizajnerski dvojec Al&Ro je predstavil inovativno modno kreacijo, ki se ji napoveduje lepa prihodnost.
 

V nobenem poslu ne poznamo univerzalnega recepta za uspeh. Dobra ideja in inovativnost sta vsekakor potrebna, vendar nista zadostna pogoja. Za uspeh je velikokrat potrebna vztrajnost in precejšnja mera poguma, kar lahko potrdita brat in sestra Alessio in Rosetta Santoiemma, mlad italijanski dizajnerski dvojec. Dokazala sta, da lahko povsem običajen in dobro poznan modni detajl, prinese modno svežino in nekaj novega. Vse to jima je uspelo v Italiji, kjer  vlada v svetu mode in dizajna, izredno huda in brezkompromisna konkurenca.

Alessio in Rosetta sta v lanskem letu sodelovala na mednarodnem modnem sejmu  White, v Milanu. Pod blagovno znamko Al&Ro sta predstavila njuna nova sončna očala, ki so bila med izjemno hudo konkurenco, proglašena za “avantgardo in kreacijo, ki zre v bodočnost”.

Al&Ro očala so zaradi uporabe “inovativnega in hiper-tehnološkega” materiala, nezlomljiva. Gre za posebno vrsto gume, ki jo je mogoče zvijati in raztegovati, očala pa je mogoče brez škode, vreči tudi na tla. Kupci se o vsem tem lahko prepričajo še pred nakupom.

Očala so obenem vpadljiva tudi zaradi dovrešenega dizajna, raznolikosti barv in odličnih fizičnih karakteristik. So namreč izredno lahko, mehke na otip in imajo možnost prilagajanja različnim tipom obrazov.

Dobavljiva so v 30. barvnih odtenkih, z zamenljivimi stekli in z različnimi teksturami materiala, ki se prilagaja posamezni barvi očal. Trenutno prodajajo dva modela – “Square” in “Drop”, po ceni 80 evrov za par.

Ta zanimiv, pa čeprav nekoliko nenavaden italijanski hit, lahko zelo hitro postane svetovni modni fenomen. Očala Al&Ro so dovolj nevtralna, da lako vsakomur pristojijo in obenem dovolj ekstravagantne, da ustrezajo ljudem, ki prisegajo na prepoznan stil. Dvojcu Santoiemma zagotov ne manjka kreativnosti in poguma.


Zanimivosti na forumu