Young Engineers

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Young Engineers je izobraževalni koncept obštudijskih dejavnosti za poučevanje otrok inženirskih veščin, ustanovljen leta 2008, ki danes deluje v več kot 50 državah po vsem svetu. Naše poslanstvo je otroke, stare od 4 do 15 let, najbolje pripraviti na spretnosti, ki jih zahteva delovno okolje 21. stoletja. V več kot 200 naših poslovalnicah smo usposobili več kot 30.000 udeležencev. Young Engineers so izobraževalni sistem, ki sta ga priznala Harvard School of Education in Komisija EU (European Union Commission).

Lastne poslovne enote

-

Franšize enote

> 200

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

Young Engineers je razvil preprost in neposreden pristop do izobraževalnega podjetja, ki ga je enostavno voditi. Med usposabljanjem naši franšizojemalci pridobijo orodja, znanje in samozavest, potrebne za začetek in vodenje uspešnega podjetja pod blagovno znamko Young Engineers. Naša ekipa za razvoj podjetij je sestavljena iz strokovnjakov za trženje, zagon podjetja, poslovanje in finance. Ta izkušena ekipa vas bo vodila na vsakem koraku, če ste franšizojemalec.


Ocenjena skupna vrednost naložb

$1,500-$20,000


Osnovne sistemske zahteve

Predhodne izkušnje niso potrebne.

Ozemlja delimo tako da ima vsako približno 100.000 prebivalcev.


Informacije o franšizorju

E Square Young Engineers Franchising Ltd.

34034 W 8 Mile Road, Farmington Hills, MI 48335, USA

+1-248-6023162

franchise@youngengineers.org

franchise-guide.youngengineers.org

Kontaktna oseba za kandidate

Danny Eizicovits

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno Young Engineers.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-pošta *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.