JumpingClay

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Vabimo Vas, da se pridružite hitro rastoči franšizi, ki s 650 odprtimi akademijami in več kot 5000 inštruktorji posluje že v 41 državah sveta.

Koncept JumpingClay izvira iz Južne Koreje – kjer je umeščen v izobraževalni sistem, poleg nakupa na prodajnem mestu pa vključuje še tečaj oblikovanja figuric.

JumpingClay je najbolj mehka in najlažja glina na svetu, ki ne pušča madežev, se suši na zraku in je idealen material za 3D modeliranje. Poleg tega je popolnoma varna saj je opravila najbolj pomembne mednarodne teste kakovosti in varnosti, v katerih je bila obravnavana kot hrana.

Ko govorimo o ustvarjalnosti pri igri tako kot domišljija, tudi JumpingClay glina nima omejitev. Namenjena je vsem starostnim skupinam (predšolskim in šolskim starostnim skupinam, odraslim in starostnikom), zato vsak z malo domišljije lahko oblikuje svoje zamisli in se dobro zabava z izdelavo različnih figuric in okrasov. Je idealno darilo za otroke, odrasle in celo družino!

Mangold d.o.o. je od leta 2016 edini in ekskluzivni prejemnik JumpingClay Master franšize za Hrvaško in Super master franšize za vse države regije (HR, RS, BiH, MKD, MNE, RKS, AL) ter ima ekskluzivne pravice za širjenje in razvoj koncepta.

Lastne poslovne enote

-

Franšize enote

>650 v več kot 40 državah

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

  • Izobraževanje zaposlenih
  • Direktna marketinška in operativna podpora
  • Kontinuirano zalaganje s promocijskim gradivom, ki bo pomagalo pri širjenju in razvoju poslovanja
  • Ocenjena skupna vrednost investicije

Ocenjena skupna vrednost naložb

  • Možnost nakupa store (posamične) ali master franšize (za vse države regije, razen Hrvaške).
  • V odvisnosti od vrste franšize (store ali master) se pogodba sklene za 5 ali 7 let.
  • Cene variirajo v odvisnosti od sklenjene pogodbe ali franšize (odvisno od področja oziroma števila prebivalcev) in znašajo od 5.000 EUR (za store) do 50.000 EUR za master franšizo.

Osnovne sistemske zahteve

  • Prejemnik franšize je lahko kdorkoli, ne glede na predhodno znanje.
  • Po nakupu franšize morajo prejemniki s pomočjo naših inštruktorjev opraviti tečaj oblikovanja in uporabe JumpingClay gline.

Informacije o franšizorju

Mangold d.o.o.

Hrvatske bratske zajednice 87, 21266 Zmijavci, Hrvatska

+385 91 393 9833

info@jumpingclay.hr

jumpingclay.hr

Kontaktna oseba za kandidate

Nediljka Dokozić

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno JumpingClay.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-pošta *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.