V Varšavo po franšizo

Franchise EXPO v Varšavi vsako leto obišče 7.000 ljudi.
Sreda
10.09.2014
Tudi letošnjo jesen se bo največji sejem franšiz v srednji in vzhodni Evropi odvijal v glavnem mestu Poljske. Pričakujejo 150 razstavljalcev.
 

Varšava bo od 16. do 18. oktobra že dvanajstič gostitelj največjega sejma franšiz v srednji in vzhodni Evropi – Franchise EXPO 2014. V Palači kulture in znanosti se bodo ponovno zbrali vsi akterji franšizne industrije: franšizni sistemi, podjetja, franšizodajalci, potencialni kupci  in investitorji.

Kot je najavljeno, naj bi se letos predstavilo 150 franšiznih sistemov. Čeprav največje število razstavljalcev prihaja iz Poljske, se vsako leto povečuje število podjetij iz tujine. Pričakujejo podjetja iz Nemčije, Avstrije, Madžarske, Češke, Slovaške, Ukrajine, sisteme iz zahodne Evrope, Amerike, Kanade in Avstralije. Še vedno pa ni prijavljeno nobeno podjetje iz Slovenije oziroma iz območja Adriatika.

Za vse tiste, ki razmišljajo o podjetništvu, priložnost pa iščejo v nakupu franšize, je sejem v Varšavi idealna priložnost za spoznavanje s sistemi, izmenjavo informacij in izkušenj. Razstavljalci pa poudarjajo, da vsako leto narašča število informiranih in dobro pripravljenih obiskovalcev, ki prihajajo kot resni kandidati za nakup franšize. Franchise EXPO v Varšavi vsako leto obišče 7.000 ljudi.

- Obiskovalci imajo zelo določen cilj – prihajajo po idealno poslovno idejo, franšizo, ki bo za njih najboljša. Zato je sejem kraj, kjer se lahko osebno pogovorijo z razstavljalci, primerjajo ponudbe in postavijo pomembna vprašanja. Opazili smo, da vsako leto raste tudi število tistih, ki obiskujejo Forum o franšizingu, kjer lahko prisluhnejo strokovnjakom in uspešnim menedžerjem s področja franšizinga, ki so pripravljeni svetovati, pojasnjevati in odgovarjati na vsa vprašanja. Letos bomo osredotočeni na poslovno upravljanje -  pravi Arkadiusz Słodkowski, predsednik svetovalne hiše PROFIT system*, ki je tudi letos glavni organizator sejma.

Med razstavljalci, ki so do sedaj potrdili udeležbo se nahajajo tudi McDonald's, Telepizza, Alior banka, Carrefour, Intermarche, Odido, Gatta, Yasumi,…

Udeleženci tridnevnega Foruma o franšizingu se lahko naučijo kako izbrati najboljšo poslovno idejo, kako preveriti verodostojnost ponudbe in realne stroške vlaganja v franšizo.

Več informacij o XII Franchise EXPO 2014 z ažuriranim seznamom razstavljalcev lahko najdete tukaj

Oglejte si YOUTUBE posnetek z lanskoletnega sejma:

*PROFIT franchise services d.o.o., lastnik portala Franchising.si, je del skupine PROFIT system. Več o medijih in storitvah, ki jih ponuja PROFIT system poiščite na naših mednarodnih spletnih straneh.

Če želite, da tudi vaše podjetje sodeluje na sejmu kot razstavljalec – vas prosimo, da izpolnite spodnji vprašalnik, mi pa Vas bomo kontaktirali s ponudbo za sodelovanje.


Zanima nas udeležba na sejmu Franchise EXPO kot razstavljalec
Zanima nas udeležba na sejmu Franchise EXPO kot razstavljalec
V nekaj stavkih opišite vaš franšizni sistem:
V nekaj stavkih opišite vaš franšizni sistem:
If you see this, leave this form field blank

Najbolj brano

Kaj je to franšiza? /18.06.2014

Poslovanje svojega podjetja lahko vodite s pomočjo franšizinga v okviru oziroma pod imenom znane svetovne blagovne znamke. Nekatere največje svetovne blagovne znamke uporabljajo ta način poslovanja. Zato torej - poskusite spoznati, kaj je v bistvu franšizno poslovanje.

Definicija franšizinga /12.10.2012

Franšizing je izraz, ki pomeni obliko sodelovanja med partnerji, na podlagi določenih vrst licenčnih pogodb, ki postaja vse bolj priljubljeni način v različnih zvrsteh podjetništva. K franšizingu je možno uvrstiti tudi vrsto oblik podjetništva, ki temeljijo na distribucijskih ali agencijskih pogodbah.

Pripravite se na Pressto /22.12.2017

Pressto, španska veriga za kemično čiščenje in druga specializirana čiščenja, z več kot 500 franšiznimi poslovalnicami, je eden od največjih franšiznih sistemov na svetu. Prejemnike master franšize zdaj iščejo tudi v tej regiji.

Osnovna sredstva in 500 evrov /21.04.2014

Osnovna sredstva so opredmetena osnovna sredstva in neopredmetena sredstva. Prva so urejena s SRS 1, druga s SRS 2, oboja pa so povezana z zneskom 500 evrov, ki računovodjem marsikdaj predstavljajo preglavice, zato pojasnimo pomen tega zneska.

SpinaliS osvaja Poljsko /18.02.2016

Ergonomski stol SpinaliS, ki je razvit in izdelan v Sloveniji, lahko danes kupimo po celotni Evropi. Ekskluzivni distributer za poljsko tržišče si želi razširiti svojo prodajno mrežo na Poljskem, zato se je odločil – da ponudi tudi franšize.