Prejemnik franšize v Kosovski Mitrovici je podjetje "Viva Pro Team". Do zdaj ni imel izkušenj v turizmu a so se odločili za franšizo Fly Fly Travel zaradi prepoznavne blagovne znamke. Fot: "Viva Pro Team" in Luka Dragašević (Fly Fly Travel)
Ponedeljek
23.01.2017
Podjetje Fly Fly travel širi franšizno mrežo – konec leta 2016 so odprli nove franšizne poslovalnice v Subotici in Kosovski Mitrovici
 

Nova franšizna poslovalnica podjetja Fly Fly Travel je bila odprta 1. decembra v Subotici, prejemnik franšize pa je Tanja Prčić, lastnica podjetja Happy holiday. Nova članica franšizne mreže, po izobrazbi ekonomistka, je že od malih nog veliko potovala in samostojno organizirala potovanja za sebe in svoje prijatelje. Od tod tudi njena želja, da se ukvarja s turizmom. "Želela sem odpreti turistično agencijo v mojem rojstnem kraju Subotici. Glede na to, da je Fly Fly Travel vodilna turistična agencija, sem pregledovala njihove spletne strani. Povsem slučajno sem odkrila, da ponujajo franšizo. Odločila sem se, da izpolnim vprašalnik in zahtevam informacije o franšiznem poslovanju. Ta franšizni koncept se mi je zdel idealen za moje poslovanje ter ideje, ki sem jih želela uresničiti" - pravi Prčićeva.

Po koncu izobraževanja, ki traja šest tednov, je sledila otvoritev poslovalnice, kjer so ji prav tako pomagali kolegi iz Fly Fly Travel. "Zelo sem zadovoljna tako z izobraževanjem, ki sem ga opravila, kot tudi s celotno organizacijo" - pravi ona.

Takoj za Subotico je bila odprta tudi franšizna poslovalnica v Kosovski Mitrovici. Prejemnik franšize v Kosovski Mitrovici je podjetje "Viva Pro Team" v lastništvu Dušana Dimitrijevića, dolgoletnega podjetnika. Do zdaj ni imel izkušenj v turizmu a so se odločili za franšizo Fly Fly Travel zaradi prepoznavne blagovne znamke. Franšizna oblika poslovanja jih je premamila tudi zaradi podpore franšizodajalca. "Izobraževanje so trenutno opravili trije mladi ljudje, ki bodo delali v poslovalnici. Izobraževanje je zelo pomembno in je bilo zelo dobro organizirano. Poleg tega so nam zelo pomembne izkušnje in podpora franšizodajalca pri vseh podrobnostih poslovanja. Naš trenutni cilj je, da zaposleni v poslovalnici izpopolnijo posel in seveda, da vsak potnik iz poslovalnice pride zadovoljen s storitvami, ki jih je prejel" - pravijo v Viva Pro Teamu.

Luka Dragašević, izvršni direktor podjetja Fly Fly Travel, v zvezi z otvoritvijo novih poslovalnic pravi, da si želijo s pomočjo franšizne oblike poslovanja med drugim pozitivno vplivati na razvoj trga in narediti doprinos k razvoju receptivnega turizma.

Podjetje Fly Fly Travel je bilo ustanovljeno leta 2009 in je prisotno na evropskih trgih, s konstantno tendenco rasti. Svoje poslovalnice imajo v Podgorici, Carigradu, Ljubljani, na Reki... Njihova želja in cilj je tudi slovenski trg.


Zanimivosti na forumu