Fly Fly Travel širi mrežo v Srbiji

"V naslednjem mesecu načrtujemo otvoritev še ene franšizne enote na ozemlju Srbije. Poleg tega že dobivamo povpraševanja zainteresiranih za franšizo iz Hrvaške, po novem pa tudi iz Slovenije" Jelana Ristić
Četrtek
21.04.2016
Fly Fly Travel je pred kratkim v svojo prodajno mrežo dodal še eno poslovalnico – konec februarja je bila v Valjevu odprta franšiza te turistične agencije.
 

Po tem, ko je Fly Fly Travel, turistična agencija prepoznavna po prodaji letalskih vozovnic in aranžmajev, razširil svoje poslovanje na Hrvaško, so odprli še eno poslovalnico v Srbiji. Zadnji dan februarja je začela poslovati franšiza v Valjevu.

Prejemnik franšize je podjetnik Slobodan Beljić, ki je v preteklih sedmih letih nabiral izkušnje v turizmu, predvsem skozi delo v turističnih agencijah. "Odločil sem se za franšizo Fly Fly Travel, ker govorimo o prepoznavni blagovni znamki. Ne glede na veliko število turističnih agencij se ljudje v manjših mestih, kot je Valjevo, pogosto odločajo za najbolj znano blagovno znamko, ki jim vliva zaupanje in varnost" - Beljić pojasnjuje zakaj je izbral to franšizo in dodaja, da mu največ pomeni pravočasna podpora pri delu od dajalca franšize.

Jelena Ristić, ki je zadolžena za širitev franšizne mreže v podjetju Fly Fly Travel, pravi, da so zadovoljni z dosedanjim razvojem franšizne mreže. "V naslednjem mesecu načrtujemo otvoritev še ene franšizne enote na ozemlju Srbije. Poleg tega že dobivamo povpraševanja zainteresiranih za franšizo iz Hrvaške, po novem pa tudi iz Slovenije" - pravi Ristić.


Zanimivosti na forumu