Mini Pani je popoln poslovni koncept, ki je idealen za samozaposlovanje in je odličen družinski posel, ki lahko omogoča dostojen zaslužek!
 

Dejavnost podjetja Mini Pani je proizvodnja globoko zamrznjenega peciva, ki se potem distribuira preko franšiznega sistema – naših prejemnikov franšize – ki pečejo in prodajajo peciva v svojem prodajnem prostoru. Mini Pani se na tržiščih regije nahaja v samem vrhu pekarske industrije. Našo franšizno strategijo in lastno franšizno mrežo, ki jo sestavlja več sto Mini Pani prodajnih enot, uspešno izvajamo že več kot 14 let. Razvijamo jo v Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem in Madžarskem, naša mreža pa se še naprej širi – aktivno iščemo franšizne partnerje v vzhodni, centralni in zahodni Evropi.

Izkušnje in podpora, ki ju nudimo partnerjem, sta zagotovljena osnova uspešnega poslovanja – poleg tega, da ponujamo preverjeno in dokazano poslovno priložnost, nas predvsem odlikuje tudi stalna skrb za naše partnerje. Naš franšizni sistem je zanesljiv, edinstven, dobro reguliran, naš franšizni poslovni format pa izpolnjuje vse pogoje franšiznega etičnega kodeksa Evropske franšizne zveze.

Proizvodnja, kakovost in varnost
Proizvodni obrat, ki se razprostira na 5000 m2, proizvaja peciva, ki se skozi franšizni sistem pečejo v objektih naših partnerjev.
Izdelki Mini Pani so peciva, ki se po kakovosti, videzu in okusu lahko primerjajo s proizvodi vodilnih svetovnih pekovskih podjetij. Mini Pani ima integriran sistem kakovosti, varnosti sestavin, HACCP sistema in zaščite življenjskega okolja. Lastimo si certifikate ISO 22000 in ISO 14000. S pridobitvijo certifikata Halal pa smo dodatno zaokrožili še en kriterij kakovosti naših izdelkov.

Mini Pani sloni na lastnih raziskavah in razvoju, kar zagotavlja zanesljivost in kakovost naših proizvodov. Kakovost proizvodov zagotavljamo tako s previdno izbiro surovin, kot tudi s stalnim nadzorom tehnološkega postopka proizvodnje, od začetka priprave sestavin do samega pakiranja končnega izdelka. Zahvaljujoč preverjenim recepturam in z upoštevanjem točno določeni proizvodnih parametrov pri pripravi testa, fermentaciji in zamrzovanju, dosegamo izenačeno kakovost izdelkov Mini Pani. Skrb za zadovoljstvo in zdravje naših potrošnikov nas je usmerila k proizvodnji peciva brez trans maščobnih kislin.

Stalen higienski nadzor proizvodnega obrata in samega procesa nam, poleg zdravstvene neoporečnosti surovin in osebne higiene zaposlenih, zagotavlja proizvodnjo peciva, ki je varno za uživanje. Poleg stalnega notranjega nadzora in preverjanja higiene delovnega okolja in zaposlenih, kakovost in varnost naših proizvodov nadzirajo tudi zunanji akreditirani laboratoriji.
Dodatno se vse dejavnosti našega podjetja izvajajo s spoštovanjem in neprestanim razvojem življenjskega okolja. Ločevanje odpadkov za nas ni le zakonska obveza saj je naša proizvodnja organizirana v tej smeri že od samega zagona proizvodnih obratov.
Sistem vodenja podjetja je od leta 2011 usklajen z zahtevami ISO 14001:2004.

Proizvodi Mini Pani

MINI PROIZVODI se pripravljajo iz kvašenega ali nekvašenega listnatega testa, s težo med 15 in 40 grami. Mini peciva se prodajo po meri.

Mini hrenovka;
Mini piščančja šunka in smetana;
Mini jagoda in vanilija;
Mini skuta in koruzni kosmiči;
Calzzone

XL PROIZVODI – POLŽI IN MAXI PECIVA:

Polž s kakavom;
Pizza polž;
Maxi s sirom;
Maxi s semeni

MINI BUREK IN FINGERSi – pripravljeni v skladu z najnovejšo tehnologijo in z maksimalno povečanim odstotkom nadeva.

MINI ROGLJIČKI so nekaj povsem novega v naši ponudbi. Idealna ponudba ob kavi!

Poleg peciva ponujamo tudi napitek z devetimi vitamini

Postanite tudi Vi prejemnik franšize Mini Pani!

Za prejemnika franšize zagotavljamo:

 • blagovno znamko in celostno podobo,
 • opremo za delo, digitalne peči – uporabo spot-peči in vitrin brez nadomestila,
 • razvito in zanesljivo metodo dela, izkušnje in znanje, ki jih prenašamo preko usposabljanja in stalnega svetovanja,
 • podporo v smislu brezplačnih tehničnih, tehnoloških, marketinških storitev, brezplačnega vzdrževanja spot-peči, brezplačne dostave blaga,
 • pristop v franšizo brez plačila običajnega "vstopnega" nadomestila – potrudili smo se izdelati najdostopnejši franšizni koncept z minimalnimi vlaganji, pri tem pa večji del dobička ostane pri prejemniku franšize. Pri nas ne obstajajo zahteve po minimalni količini proizvodov, ki bi jih morali imeti na zalogi,
 • od naših prejemnikov ne zahtevamo ničesar vnaprej, jih ne vežemo v neznano za nekaj let, nasprotno jim ponujamo testno obdobje v katerem dobijo brezplačno dostavo blaga,
 • ekskluzivo in marketinško podporo.

Mini Pani je lahko samostojna spot-pekarna, koncept "shop-in-shop", stojnica v nakupovalnem središču ali mobilna enota za prodajo peciva.

Od prejemnika franšize pričakujemo:

 • da želite biti del naše franšize in delati znotraj sistema po vnaprej znanih pravilih
 • da si lastite prodajni prostor na frekventni lokaciji
 • da razpolagate s potrebnim začetnim kapitalom
 • Za čas trajanja pogodbe je potrebno zagotoviti garancije za peč in vitrine.

Mini Pani je poslovni koncept, ki je idealen za samozaposlitev ter odličen družinski posel, ki lahko omogoči dostojen zaslužek!

Kontakt:

MP Alpe d.o.o.
Dunajska cesta 136 1000 Ljubljana
+386 (0) 8 205 86 71
info.si@minipani.com
www.minipani.com


Dodatne informacije
Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno .
Dodatne informacije
Kontaktni obrazec
Kontaktni obrazec
If you see this, leave this form field blank