Expense Reduction Analysts

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Expense Reduction Analysts (ERA) je največje podjetje na svetu, ki se ukvarja s podporo pri upravljanju stroškov – s svetovanjem podjetjem, kako zmanjšati operativne stroške, predvsem tiste stroške, ki niso vezani na osnovno dejavnost, temveč so tim. splošni stroški (energija, logistika, marketing, pisarniška oprema in material, bančni in drugi finančni stroški, stroški telekomunikacij, itd.). Podjetje je bilo ustanovljeno v Veliki Britaniji leta 1992, danes pa uspešno posluje v 25 državah, kjer ima skupno več kot 700 partnerjev.

Klienti, ki se odločijo za sodelovanje z ERA ne prevzemajo nobenih rizikov ali dodatnih stroškov – prihodki, ki jih pri strankah ustvarja ERA so vzpostavljeni po principu »ni zdravila, ni denarja« saj ERA strankam zaračunava samo odstotke od dokazano ustvarjenih prihrankov – plačilo je odstotek od prihrankov, ki jih klienti dosežejo pri sodelovanju s podjetjem ERA.

Ekspertize svetovalcev Expense Reduction Analysts pokrivajo okrog 40 različnih kategorij stroškov. Osemnajst tisoč klientov, s katerimi je ERA sodelovala, je od leta 1992 do danes ustvarilo 20 odstotni prihranek pri obravnavanih kategorijah stroškov.

Klienti Expense Reduction Analysts so lahko podjetja – od malih, srednjih in vse do mednarodnih podjetij, in sicer v vseh sektorjih in branžah; nekatere bolj znane so IKEA, Deloitte, banka Societe Generale, FRANKE, KIA Motors, Hilton… in tisoče drugih podjetij.

Partner Expense Reduction Analysts je podjeten, motiviran in lahko prihaja iz katerekoli branže. Partnerji Expense Reduction Analysts pogosto sodelujejo, pri tem ustvarijo mednarodne ekipe, ki potem delajo na projektih za določene kliente. To vsakemu partnerju omogoča, da se osredotoči prav na tiste kategorije stroškov, za katere si lasti največje ekspertize, pri tem pa izkorišča dejstvo, da so ostali člani tima eksperti za druge kategorije stroškov. Tako klienti ERA vedo, da vedno dobijo le najboljše, ko govorimo o optimizaciji stroškov – zato, ker se zavedajo kakšna je moč ter izkušnje mednarodne mreže Expense Reduction Analysts.

Kot partner Expense Reduction Analysts lahko uživate vse prednosti samostojnega poslovanja, pri tem pa ves čas lahko računate na podporo mednarodne mreže strokovnjakov.

Lastne poslovne enote

-

Franšize enote

Več kot 700 partnerjev, ki opravljajo storitve v 25 državah. ERA posluje v državah Evrope, ZDA, Kanadi, Južni Ameriki ter Avstraliji. V državah tega dela Evrope smo prisotni na Slovenskem (2), Češkem, Poljskem, Slovaškem, Madžarskem ter v Ukrajini.

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

  • Edinstven know-how ter sistem podpore, ki poleg ostalega obsega pristop k metodologijam dela ter pristop bazi podatkov z 18 tisoč dokončanimi projekti, itd.
  • Desetdnevno začetno izobraževanje v Veliki Britaniji in podpora (coaching) izkušenega ERA partnerja v prvih 6 mesecih poslovanja.
  • Sodelovanje na treningih in konferencah v organizaciji dajalca franšize
  • Popolna marketinška podpora
  • Stalna podpora dajalca franšize

Ocenjena skupna vrednost naložb

Cena licence znaša 34.900,00 EUR. Velja za: Hrvaško, Slovenijo, Srbijo, Bosno in Hercegovino, Makedonijo, Črno Goro.


Osnovne sistemske zahteve

  • Dokazane menedžerske sposobnosti in znanja v katerikoli branži
  • Znanje angleščine – srednja stopnja
  • Pripravljenost in zmožnost investiranja 34.900 EUR

Informacije o franšizorju

E R Associates (Poland) Ltd.

Suite 24, 40 Churchill Square, Kings Hill, West Malling, Kent ME19 4YU, United Kingdom

ibogojevic@franchise2profit.com

en.expensereduction.com

Kontaktna oseba za kandidate

Igor Bogojević

 email: ibogojevic@profitsystem.pl

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno Expense Reduction Analysts.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-pošta *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.