KIODA

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Smo mednarodna veriga konceptualnih trgovin KIODA. Besedna zveza »kio da« izvira iz korejskega jezika in v prevodu pomeni – prisrčno ali simpatično! V trgovinah KIODA se torej lahko kupi »simpatične« izdelke navdihnjene s Korejo, a tudi proizvode iz različnih držav, enostavne in edinstvene, zanimive in lepe, vedno lepo oblikovane in atraktivne. Verjamemo, da je popolnost skrita v enostavnosti ter tako popolnost ponujamo tudi našim strankam.

Dizajn je bistvo tega kar ponujamo – vsi proizvodi so oblikovani s strani priznanih in manj priznanih oblikovalcev iz celega sveta. Temeljijo na inovativnih, novih in praktičnih idejah in se ponujajo v različnih linijah proizvodov, sortiment pa se ažurira vsake tri mesece. Kupcem zato garantiramo, da so z nami vedno v trendu ter z nakupom v trgovinah KIODA vedno dobijo najbolj aktualne proizvode!

Lastne poslovne enote

10 (Vietnam, Malezija, Singapur, Kazahstan, Nepal, Indija, Indonezija, Filipini)

Franšize enote

Malezija, Singapur, Vietnam, Kazahstan, Nepal, Indija, Indonezija, Filipini

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

1. Začetno izobraževanje

Zato, da investirate v našo franšizo, ne potrebujete predhodnih izkušenj v podobnih branžah, dovolj je, da imate strast do posla in prodaje. Ne potrebujete niti izkušenj iz upravljanja – tudi pri tem vam lahko pomagamo. Za prejemnike franšize zagotavljamo obsežno izobraževanje ter začetno usposabljanje, ki traja sedem dni. Izobraževanje poteka v naši centralni pisarni v Maleziji, glavni poudarek pa je na operativnih veščinah in odnosu do kupcev.

2. Začetna podpora

Na začetku poslovanja vam bo KIODA pomagala pri vseh opravilih. Spremljali vas bomo pri vseh korakih vzpostavljanja trgovine in pomagali, kadarkoli boste to potrebovali – od faze izbire lokacije in urejanja prostora. Poskrbeli bomo, da dobro uredite trgovino z opremo in programsko opremo, pomagali pri PR-u, olajšali proces selekcije in zaposlovanja delavcev ter pomagali pri njihovem izobraževanju.

3. Tekoča podpora

Po otvoritvi lastne trgovine KIODA preidemo v fazo trajne podpore, ki traja skozi celotno obdobje sodelovanja. Imeli boste dostop do regionalnih timov za podporo, mentorskega programa in tehnične podpore. Vsekakor pa je ključno, da imate zagotovljene posebne odnose s proizvajalci in dobavitelji ter predvsem prednosti ugodnih cen – zaradi skupinskih nakupov, oziroma večje kupne moči, ki jo ustvari naša mreža.


Ocenjena skupna vrednost naložb

KONCEPT 

Predstavljamo vam maloprodajni trgovski koncept navdihnjen in prežet s trendi moderne korejske pop kulture, z edinstvenim vzdušjem in mnoštvom proizvodov v ponudbi.

POTREBNA VIŠINA INVESTICIJ

 • Potrebna investicija je nižja v primerjavi z načinom, da sami organizirate podoben format z organizirano dobavo in urejeno logistiko, ter vsemi potrebnimi licencami različnih dobaviteljev in oblikovalcev.
 • Višina rednih mesečnih nadomestil (royalties) je odvisna od ustvarjenega prometa in znaša 3%.
 • Stroški najemnine in ureditve so najbolj odvisni od stanja in lokacije trgovine.
 • Ocenjujemo, da bi skupne investicije, brez stroškov najemnine in ureditve prostorov, znašali med 150.000 in 280.000 USD (dolarjev).

SORTIMENT IN MARŽE

 • Povprečna marža, ki jo dosežete pri naših izdelkih, znaša med 45 in 50%.
 • Večina našega sortimenta (kar do 70%) se nahaja v cenovnem razponu, ki v povprečju znaša 2,5 dolarjev, ostali sortiment pa je v cenovnem razponu do 20 USD.

Osnovne sistemske zahteve

Potrebujemo:

 • predane partnerje,
 • ki gojijo strast do posla
 • in so finančno stabilni;
 • ki imajo poslovni načrt
 • in znajo hitro sprejemati odločitve.

Informacije o franšizorju

Kioda Malasya SDN BHD

No. 68 Jalan Austin Heights 8/7, Taman Austin Heights, 811 00 Johor Bahru, Malaysia (Malezija)

+60167155125

jason@kioda.my

kioda.kr

Kontaktna oseba za kandidate

Jason Tay (english)

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno KIODA.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

Preberite članke

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.