Forum o članku: Pohištvo po meri otroka 2

Matija Zajšek 10.09.2015 *.BSN-142-141-6.dynamic.siol.net

1
Pozdrav, zelo se zanimam za franžizne pogoje sodelovanja. V prodaji na otroškem trgu nastopamo predvsem preko interneta in s terenskimi prodajnimi svetovalci. Lastnega prodajnega salona nimamo, imamo pa kar precej izkušenj na področju spletnega pridobivanja novih kupcev. Naša spletna stran je http://www.xn--otrokesobe-39b.com/. Kam se moramo obrniti za več informacij? LP Matija

Ema22 20.10.2022 *.cpe-146-212-68-71.dynamic.amis.net

7
tudi mene zanima kam se obrnem za več info kartuše hp 652

Ostale kategorije

7

teme

11

komentarji

23

uporabnikov

Mnenja, izražena v pripombah so osebna mnenja avtorjev pripomb in ne predstavljajo stališča podjetja PROFIT franchise services. Komentarji, ki vsebujejo elemente oglaševanja ali kršijo načela dobrega obnašanja, ne bodo objavljeni.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP naslov oseb, ki komentirajo bo viden vsem uporabnikom. Vaš račun bo blokiran, če komentarji vsebujejo oglaševanje, žaljenje, ali na neki način vsebujejo grozilna ali rasistična sporočila. Če opazite zlorabo, se obrnite na: redakcija@franchising.si.

Administrator foruma ima pravico združiti komentarje o podobnih temah in temam dodeli ustrezne nazive.

Uredništvo si pridržuje pravico, da uporabi v celoti ali del komentarja objavljenega na forumu ali v člankih, objavljenih na spletni strani Franchising.si, kakor tudi v reviji ali drugem tiskanem materialu.