novice

izobraževanje | 24.08.2023

Hitro branje in pametno poslovanje

»Šola hitrega branja in modrega učenja« vstopi na slovenski trg. Master franšizorji Helena in Hrvoje Tkalčić razkrivata pogoje za prevzem franšize.

»Šola hitrega branja in modrega učenja« vstopi na slovenski trg. Master franšizorji Helena in Hrvoje Tkalčić razkrivata pogoje za prevzem franšize.

gastronomija in gostinstvo | 26.02.2022

Načrtujemo nadaljnja odprtja

Slovenijo ocenjujemo kot perspektivno tržišče in smo se zato odločili iskati franšizojemalce za blagovno znamko Pizza Hut

izobraževanje | 31.03.2021

Franšiza šola za 21. stoletje

Franšiza Maple Bear je poslovna priložnost za obstoječe zasebne vrtce in osnovne šole, ki želijo biti boljši od konkurence in ponuditi pravo angleško delujočo in sodobno priznano metodologijo poučevanja tako za domače, kot tuje družine.

gastronomija in gostinstvo | 25.01.2021

Dobrodošli na suši

Priprava in prodaja sušija je lahko izjemno ugodna poslovna priložnost - še posebej, če posel poteka pod franžizo Sushi by A’s, pravi Blagoje Spasojević, prejemnik te franšize v Sloveniji.

poslovne storitve in internet | 10.07.2020

Prevajanje v svetu franšizinga

Slovenska prevajalska agencija K&J Translations posluje na osmihtujih trgih in ima franšize v štirih državah. Kdo so zaželeni franšizni partnerji in na katere trge se osredotočate za nadaljnji franšizni razvoj?

gastronomija in gostinstvo | 28.10.2019

Ste za suši?

Sushi by A's, zasnova franšize, ki temelji na pripravi in prodaji sušija v okviru trgovskih verig, je razširil svojo mrežo na Hrvaškem in v Sloveniji, ter napoveduje prihod na nove trge.

izobraževanje | 16.08.2019

S “hitrim branjem” do lastnega posla

“Šola hitrega branja in modrega učenja” začenja poslovati v Sloveniji. Za to tržišče je podpisan dogovor o master franšizi.

izobraževanje | 05.06.2019

Izobraževanje z razliko

Cooding bootcamp ni samo učenje programiranja. Gre za popolno spremembo poklicnega življenja.

izobraževanje | 20.05.2019

Franšiza šola za 21. stoletje

Kanadski franšizni izobraževalni sistem Maple Bear je začel z razvojem mreže v državah srednje in vzhodne Evrope. Kdo lahko postane lastnik franšize in kaj lahko pričakuje?

poslovne storitve in internet | 10.05.2019

Izredni prevoz kot poslovna priložnost

Flash, eden največjih evropskih ponudnikov profesionalnih uslug izrednega prevoza, začenja z novim franšiznim programom. Cilj - povečanje mreže prevoznikov in partnerjev preko cele Evrope. Kupce franšize iščejo tudi v Sloveniji.

izobraževanje | 09.04.2019

Hitro branje osvaja regijo

„Šola hitrega branja in modroga učenja” franšizni koncept namenjen predvsem otrokom, ki se želijo naučiti hitrega branja in tehnike učenja in pomnjenja, sedaj prihaja na Hrvaško.

kozmetika, nakit, darila | 22.02.2019

Enostavno s Semilac-om

Popularnost hibridnih lakov za nohte narašča, Semilac pa je vodilna blagovna znamka na Poljskem – pravi Paulina Patelka, direktorica razvoja franšiz, ki poudarja, da franšizne partnerje iščejo po vsem svetu, v tej regiji pa jih najbolj zanima Slovenija.

za otroke | 17.02.2019

Še je prostor za rast

Leta 1998 se je Modrý slon Publisher s.r.o odločil, da bo češke otroke motiviral z branjem personaliziranih oz. osebno prilagojenih knjig. Lastnik podjetja, Marek Halfar razkriva, kako s franšiznim sistemom upravlja v tujini.

lepota in fitnes | 01.02.2019

Jump Planet

Jump Planet, poljski koncept zabavnega parka s trampolini, nudi franšizo v Sloveniji. Kaj se pričakuje od kupca franšize?

ostale storitve | 22.12.2017

Pripravite se na Pressto

Pressto, španska veriga za kemično čiščenje in druga specializirana čiščenja, z več kot 500 franšiznimi poslovalnicami, je eden od največjih franšiznih sistemov na svetu. Prejemnike master franšize zdaj iščejo tudi v tej regiji.

gastronomija in gostinstvo | 21.12.2017

Nova generacija gostinstva

Gostinska koncepta Easy Wine in Easy Beer sta že nekaj let prava atrakcija za stanovalce in turiste glavnega mesta Latvije. Kaj naredi to franšizo tako posebno?

gastronomija in gostinstvo | 03.12.2017

Denny’s prihaja v Evropo

Denny’s bo prvo restavracijo na evropskih tleh odprl v Veliki Britaniji. Ameriška veriga je zainteresirana tudi za tržišča naše regije.

ostale storitve | 02.12.2017

Prednosti novega trenda

Kako poslujejo samopostrežne pralnice perila, kako privlačen je ta posel za ljudi ter koliko se lahko zasluži, govori lastnik hrvaškega podjetja Beli svet (Bijeli svijet) Mario Martinek.

intervju | 01.12.2017

Dober nasvet je vreden zlata

Poslovanje skozi franšizing prinaša mnogo prednosti. Vseeno pa bi podjetja, pred odločitvijo za razvoj franšize, morala prisluhniti tudi mnenjem strokovnjakov, pravi Lenka Novakova, PROFIT system Češka.

2
3
4
5
sledeća  
zadnji