Prijava kandidatov

Register je namenjen podjetnikom, ki želijo začeti ali razširiti svoje poslovanje. Dokazano je, da je nakup franšize eden od načinov poslovanja, ki bistveno povečuje verjetnost poslovnega uspeha. Zato se zainteresirani za nakup franšize (bodoči potencialni prejemniki franšize) lahko prijavijo v register kandidatov tako, da izpolnijo spodnji obrazec.

Povezovanje franšizorja in franšizija

Katalog franšiz in partnerskih sistemov predstavlja 33 idej za poslovanje. Veliko več informacij o modelih in načelih sodelovanja lahko dobite neposredno ob stiku s predstavljenim podjetjem - franšizorjem iz Kataloga. Ampak, če ste trenutno nobeden od sistemov v katalogu ne zdi najboljša izbira, priporočamo, da se vpišete v Register kandidatov. Tako vam bodo vsi franšizorji, ki na kakršen koli način, sodelujejo z Franchising.si (ali enim od sestrskih podjetij »PROFIT sistem«, v državah Srednje in Vzhodne Evrope), lahko poslali svoje predloge ter ponudbe po navadni ali e-pošti. Prosimo, izpolnite obrazec čim bolj natančno - tako da bodo ponudbe, ki jih boste prejemali, čim bolj v skladu z vašimi potrebami. Prav zaradi dejstva, da smo del skupine PROFIT sistem, boste prejeli ponudbe od podjetij franšizorjev, ki svoje franšizne sisteme še niso začela v Sloveniji in regiji. Prosimo, upoštevajte, da so polja, označena z zvezdico (*) obvezna!

Osebni podatki
Ime in priimek *
Kontaktni telefon *
E-pošta *
Regija *
Dodatne informacije
Želena dejavnost (lahko navedete več kot eno) *
  • Trgovina
  • UslugeVišina sredstev, predvidena za naložbe *
Are you currently holding your own business? *
If you see this, leave this form field blank

PROFIT sistem izjavlja, da bo zbrane osebne podatke uporabil le za ustvarjanje podrobne baze podatkov posameznikov, ki se zanimajo nakup franšiz. Osebni podatki bodo uporabljeni izključno od strani PROFIT Franchise Services d.o.o. kot tudi drugih delov poslovnega sistema, PROFIT sistem (na Poljskem, Češkem, v Ukrajini, na Madžarskem, Slovaškem, v Rusiji, Srbiji, na Hrvaškem in v Romuniji), kot tudi partnerskih podjetij, zainteresiranih, da se obrnejo potencialnim franšizijem. Poudarjamo tudi, da lahko opravite preverjanje in popravek osebnih podatkov v naših bazah podatkov. Prikazovanje podatkov je prostovoljno.

Izjavljam, da sem polnoleten/a in da moja osebne podatke PROFIT sistem lahko daje drugim pravnim subjektom znotraj, kot tudi zunaj meja Slovenije, vendar samo tistim, ki so neposredno ali posredno angažirani za iskanje potencialnih partnerjev v sistemih franšizinga in bodo strogo varovali moje osebne podatke in se z ustrezno izjavo o varovanju osebnih podatkov, zavezali tudi PROFIT sistemu. Hkrati izjavljam, da sem seznanjen, da bodo moji osebni podatki predmet obdelave. Strinjam se, da mi PROFIT sistem lahko pošilja dodatne materiale, povezane z franšizingom.

Želim se naročiti na e-novice portala Franchising.si, ki med drugim vsebuje novice o aktualnih franšizah in inovacijah v katalogu franšiz.

želite več?

newsletter Franchising.si

If you see this, leave this form field blank