10.09.2014

V Varšavo po franšizo

Tudi letošnjo jesen se bo največji sejem franšiz v srednji in vzhodni Evropi odvijal v glavnem mestu Poljske. Pričakujejo 150 razstavljalcev.

Varšava bo od 16. do 18. oktobra že dvanajstič gostitelj največjega sejma franšiz v srednji in vzhodni Evropi – Franchise EXPO 2014. V Palači kulture in znanosti se bodo ponovno zbrali vsi akterji franšizne industrije: franšizni sistemi, podjetja, franšizodajalci, potencialni kupci  in investitorji.

Fot. PROFIT system, Marek Relich

Franchise EXPO v Varšavi vsako leto obišče 7.000 ljudi.

Kot je najavljeno, naj bi se letos predstavilo 150 franšiznih sistemov. Čeprav največje število razstavljalcev prihaja iz Poljske, se vsako leto povečuje število podjetij iz tujine. Pričakujejo podjetja iz Nemčije, Avstrije, Madžarske, Češke, Slovaške, Ukrajine, sisteme iz zahodne Evrope, Amerike, Kanade in Avstralije. Še vedno pa ni prijavljeno nobeno podjetje iz Slovenije oziroma iz območja Adriatika.

Za vse tiste, ki razmišljajo o podjetništvu, priložnost pa iščejo v nakupu franšize, je sejem v Varšavi idealna priložnost za spoznavanje s sistemi, izmenjavo informacij in izkušenj. Razstavljalci pa poudarjajo, da vsako leto narašča število informiranih in dobro pripravljenih obiskovalcev, ki prihajajo kot resni kandidati za nakup franšize. Franchise EXPO v Varšavi vsako leto obišče 7.000 ljudi.

- Obiskovalci imajo zelo določen cilj – prihajajo po idealno poslovno idejo, franšizo, ki bo za njih najboljša. Zato je sejem kraj, kjer se lahko osebno pogovorijo z razstavljalci, primerjajo ponudbe in postavijo pomembna vprašanja. Opazili smo, da vsako leto raste tudi število tistih, ki obiskujejo Forum o franšizingu, kjer lahko prisluhnejo strokovnjakom in uspešnim menedžerjem s področja franšizinga, ki so pripravljeni svetovati, pojasnjevati in odgovarjati na vsa vprašanja. Letos bomo osredotočeni na poslovno upravljanje -  pravi Arkadiusz Słodkowski, predsednik svetovalne hiše PROFIT system*, ki je tudi letos glavni organizator sejma.

Med razstavljalci, ki so do sedaj potrdili udeležbo se nahajajo tudi McDonald's, Telepizza, Alior banka, Carrefour, Intermarche, Odido, Gatta, Yasumi,…

Udeleženci tridnevnega Foruma o franšizingu se lahko naučijo kako izbrati najboljšo poslovno idejo, kako preveriti verodostojnost ponudbe in realne stroške vlaganja v franšizo.

Več informacij o XII Franchise EXPO 2014 z ažuriranim seznamom razstavljalcev lahko najdete tukaj

Oglejte si YOUTUBE posnetek z lanskoletnega sejma:

*PROFIT franchise services d.o.o., lastnik portala Franchising.si, je del skupine PROFIT system. Več o medijih in storitvah, ki jih ponuja PROFIT system poiščite na naših mednarodnih spletnih straneh.

Če želite, da tudi vaše podjetje sodeluje na sejmu kot razstavljalec – vas prosimo, da izpolnite spodnji vprašalnik, mi pa Vas bomo kontaktirali s ponudbo za sodelovanje.

Zanima nas udeležba na sejmu Franchise EXPO kot razstavljalec
Ime podjetja/franšiznega sistema: *
Področje/branža *
Kontaktna oseba (ime in priimek): *
Kontaktna številka: *
Elektronska pošta: *
V nekaj stavkih opišite vaš franšizni sistem:
Željena velikost razstavnega prostora (približno, da Vam lahko pošljemo pravo ponudbo):Obvezni sejemski inventar (izberite opcijo)


Opis potrebnega inventarja (opišite okvirne potrebe):
If you see this, leave this form field blank
V Varšavo po franšizo

Do sedaj ni komentarjev na članek. Naj bo tvoj prvi.

Forum 4 tem, 4 komentarji

želite več?

newsletter Franchising.si

If you see this, leave this form field blank