03.12.2014

Surf’n’Fries na Vzhodu

Hrvaški franšizni sistem Surf’n’Fries širi svojo mrežo v nekaj okoliških držav, pa tudi v Vietnam.

Nedavno je bila Surf'n'Fries, restavracija v kateri strežejo ocvrt krompirček z zanimivimi omakami in v nenavadno oblikovani embalaži, odprta tudi v Budimpešti v nakupovalnem središču Westend.

Fot. Surf'n'Fries

Franšizna veriga je svojo poslovno pot začela leta 2009 na Reki. Surf’n’Fries po petih letih posluje v sedmih državah in ima okoli 40 prodajnih mest.

Andrija Čolak, solastnik te uspešne hrvaške franšize, pravi, da v prihodnjih dveh do treh tednih pričakujejo vstop še na dva trga – Črno Goro in Makedonijo. Načrtujejo postavitev Surf'n'Fries v podgoriškem nakupovalnem centru Delta City, v Skopju pa bi se nahajal v centru mesta.

Poleg okoliških držav, naj bi se franšizna veriga razširila tudi na Daljni Vzhod – prva restavracija bo odprta v Vietnamu. - Kar se tiče Vietnama so dela pri koncu in zaradi tega smo zelo navdušeni. Otvoritev je planirana v začetku septembra. Zanimivo je to, da se prvič gradi nova stavba v samem centru Hanoja v kateri se bo nahajal Surf'n'Fries. Zelo se veselimo prihoda v Vietnam saj gre za rastoči trg z 90 milijoni prebivalcev in tu vidimo velik potencial - pravi Čolak.

Tudi nove prodajne enote bodo opremljene z novo tehnologijo SURFFRY, pri kateri se  krompirček cvre brez olja.

Surf'n'Fries je na vseh omenjenih trgih sklenil pogodbe o master franšizi.

Franšizna veriga je svojo poslovno pot začela leta 2009 na Reki. Surf'n'Fries po petih letih posluje v sedmih državah in ima okoli 40 prodajnih mest. 

Surf’n’Fries na Vzhodu

Do sedaj ni komentarjev na članek. Naj bo tvoj prvi.

Forum 4 tem, 4 komentarji

želite več?

newsletter Franchising.si

If you see this, leave this form field blank