HUSSE

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Husse je švedski proizvajalec in distributer hrane za ljubljenčke – pse, mačke in konje ter tudi dodatkov kot so kozmetika ter ostali izdelki za nego ljubljenčkov.

Husse je bil ustanovljen leta 1987 na Švedskem. Tekom leta 1993 so začeli razvijati franšizni sistem – najprej v Skandinaviji. Tri leta kasneje so sistem razširili tudi na druge evropske države. Danes je v mreži več kot 1000 franšiznih enot, ki skrbijo za več kot 250.000 kupcev (Slovaška, Poljska, Nemčija, Danska, Avstrija...).

Največji prednosti znamke sta visokokakovostna hrana za pse in mačke ter dober servis. Poudarek dajejo poznavanju trga, konkurence in lastnih proizvodov. Husse deluje preko franšiznega sistema. Master franšizor, ki ima v oskrbi celotno področje države, skrbi za gradnjo, razvoj in ugled znamke in hkrati izobražuje franšizorje. Ti izdelke neposredno prodajajo končnim kupcem in skrbijo za celovito podporo strankam. Osnova prodaje temelji na osebnem stiku. Kupec hrano naroči po telefonu ali prek spletne strani, nato pa jim ta hrano brezplačno dostavi na dom v dogovorjenem roku. Pri dostavi se držijo načela točnosti, poleg tega pa so izobraženi za pomoč in nasvete strankam s področja prehranjevanja malih živali.

S takšno organizacijo distribucije – neposredno iz tovarne preko franšizorjev do končnih strank – mimo veletergovcev in prodajnih mrež – lahko Husse vzpostavi zmagovalno kombinacijo: kakovost, konkurenčne cene in privlačne marže za franšizorje.

Lastne poslovne enote

1

Franšize enote

-

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

 • Pravica do uporabe blagovne znamke Husse;
 • Pravica do izdelkov, izdelanih izključno za franšizno mrežo Husse;
 • Usposabljanje in nadaljnje nenehno izboljševanje znanja o izdelkih iz portfelja Husse; sistemskih načel, prodajnih tehnik in programske opreme za podporo prodaje, pa tudi za splošno pravilno prehrano in nego živali;
 • Pravica do uporabe operativnega priročnika Husse – podrobni sistemski standardi in informacije, potrebne za vaše poslovanje;
 • Dostop do osrednjega informacijskega sistema podjetja Husse; podpora za upravljanje odnosov s stankami;
 • Podpora pri marketingu in promocijah.

Ocenjena skupna vrednost naložb

Investicija znaša cca 1.000 EUR in zajema osnovno zalogo in stroške zagona dejavnosti.


Osnovne sistemske zahteve

Prejemnik mora zagotoviti:

 • Ustrezen skladiščni prostor (npr.garaža) in avtomobil

Zahteve za kandidate:

 • Močna motivacija oz. želja po lastnem poslu (najlaže začeti s popoldansko dejavnostjo)
 • Ljubezen do hišnih ljubljenčkov
 • Pripavljenost na predano delo
 • Dobre komunikacijske sposobnosti
 • Vozniški izpit B kategorije

Informacije o franšizorju

Dašis d.o.o.

Gorenjesavska cesta 13B, 4000 KRANJ

041 505 092

tomaz.cepon@husse.si

slovenia.husse.com

Kontaktna oseba za kandidate

Tomaž Čepon

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno HUSSE.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-pošta *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.