Pressto

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Pressto želi najti partnerja, ki bi bil prejemnik Pressto master franšize za področje celotne regije, ki zajema države bivše Jugoslavije, partnerja, ki bil zadolžen za razvoj blagovne znamke v regiji, oziroma v vsaki od držav iz le te.

Pressto je v svoji branži eno največjih podjetij na svetu, je na seznamu največjih franšiznih sistemov na svetu TOP 100 GLOBAL (po Franchise Direct) in je že dve leti zapored najbolje uvrščena franšiza na lestvici iz dejavnosti kemičnega čiščenja (dry cleaning).

Pressto, poleg klasičnih storitev kemičnega čiščenja, svojim strankam ponuja tudi set ekskluzivnih storitev, katere ga izpostavljajo pred konkurenco: čiščenje usnjenih oblačil, obutve, poročnih oblek, čelad ter drugih specifičnih predmetov, kar večina konkurentov ne more ponuditi. Pressto poslovalnice odlikuje brezhibna čistoča ter moderen dizajn, strankam pa je na razpolago tudi mobilna aplikacija, s katero lahko upravljajo s prevzemom, oziroma dostavo stvari iz lastnega doma.

Lastne poslovne enote

45

Franšize enote

+500

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

  • Prejemnik franšize bo deležen popolnega izobraževanja tako pred otvoritvijo, kot tudi usposabljanja in podpore skozi celotno obdobje trajanja pogodbe
  • Pressto zagotavlja stroje in opremo, priskrbi pa tudi aplikacije, ki se uporabljajo pri delu. Del opreme in strojev je namensko in ekskluzivno oblikovan za Pressto, kar jih naredi edinstvene na tržišču.

Ocenjena skupna vrednost naložb

Ocenjena skupna vrednost investicije

  • Do 150.000€ za franšizne pravice za celotno regijo
  • 120-140.000€ za prvo poslovalnico (flagship)

Osnovne sistemske zahteve

Potencialni partnerji

  • Podjetja z izkušnjami v razvoju franšizne verige
  • Specializirana podjetja iz branže čiščenja in vzdrževanja
  • Ostala podjetja, ki si želijo razširiti portfelj svojih investicij skozi sodelovanje z velikimi in uspešnimi svetovnimi koncepti
  • Zasebni in institucionalni investitorji, itd.

Informacije o franšizorju

Pressto Enterprises

C/Bascuñuelos, 13, edificio H - 28021, Madrid, Spain

+381 63 845 99 23

tiagocarruco@gmail.com

pressto.es

Kontaktna oseba za kandidate

Tiago Santos da Silva Carruço

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno Pressto.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.