Malac genijalac

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Šola mentalne aritmetke "Malček genijalček" (Malac genijalac) predstavlja poseben program, ki je namenjen zdravemu razvoju otroških možganov. Malček genijalček je zasnovan na mentalni aritmetiki, ki predstavlja preverjen program razvoja mentalnih sposobnosti pri otrocih, nastal pa je kot rezultat dolgoletnega dela psihologov, pedagogov in drugih strokovnjakov iz področja vzgoje in izobraževanja. Malček genijalček program mentalne aritmetike je edinstven na naših prostorih, izvira iz Vzhodne Azije in je že dolga leta v uporabi v več kot 50 državah po celem svetu.

Malček genijalček je imetnik pravice (licenco) do uporabe Malček genijalček mentalne aritmetike za področje Adriatica (bivša Jugoslavija) ter avtor franšiznega paketa šole mentalne aritmetike pod blagovno znamko "Malac genijalac" (Malček genijalček). Franšizo Malček genijalček ponujamo tudi partnerjem v Sloveniji, ki so zainteresirani za master franšizo ali posamično franšizo.

Ponujamo Vam kompletni franšizni projekt, ustvarjen in testiran v več kot 20 obstoječih šolah. Malček genijalček je posel "z misijo" - posel v katerem boste uživali vsak dan in Vam bo ob razumni investiciji za zagon posla omogočil hitro poplačilo le te in seveda zaslužek.
 

Lastne poslovne enote

2 (Srbija)

Franšize enote

24 (Srbija), 2 (Bosna)

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

Prejemnik z vstopom v sistem pridobi:

 • pravico do uporabe registrirane metode Malček genijalček mentalna aritmetika;
 • izobraževanje (izobraževanje za predavatelje je obvezno in traja 15 dni);
 • pravico do uporabe žiga;
 • know-how;
 • spremne učbenike in sredstva za pouk;
 • patentirane spletne portale;
 • vse potrebne aplikacije;
 • teritorialno ekskluzivnost (s predkupno pravico v trenutku, ko se pokaže potreba po novem centru);
 • konstantno podporo iz centrale;
 • marketinško podporo.

Ocenjena skupna vrednost naložb

 • Vstopno franšizno nadomestilo: Odvisno od velikosti mesta oziroma območja na katerega se nanaša franšiza – po dogovoru.
 • Mesečno nadomestilo: 9% od mesečne šolnine
 • Franšizna pogodba se podpiše za pet let.
 • Skupna ocenjena višina investicije za prilagoditev in opremo prostorov: cca. 3000 EUR

Osnovne sistemske zahteve

Prejemnik franšize mora zagotoviti objekt z najmanj dvema prostoroma (učilnici), ki lahko sprejmeta od 6 do 12 dijakov. Učilnice je potrebno opremiti z mizami in stoli, belo magnetno tablo, projektorjem ali televizijskim sprejemnikom, velikim učiteljskim abakom, obvezen pa je tudi prenosnik za predavatelja.

Ni obvezno, da ima prejemnik franšize izkušnje s področja izobraževanja, je pa to zaželeno. To so lahko tudi podjetniki, ki že delajo z otroki – lastniki šol tujih jezikov ali predšolskih ustanov. Prejemnik pa je dolžan zaposliti strokovni kader – predavatelji morajo biti iz področja izobraževanja (vzgojitelji, učitelji ali profesorji).


Informacije o franšizorju

Malac genijalac

Avijatičarski trg broj 8, I sprat, Beograd

+381 65 388 11 88

info@malacgenijalac.com

Kontaktna oseba za kandidate

Vladimir Novicki

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno Malac genijalac.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-pošta *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.