BROSH

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

BROSH bijoux concept store je trgovina za "nežnejši spol" - prodajalna nakita, modnih in drugih dodatkov za ženske, s široko izbiro artiklov in ugodnimi cenami.

BROSH ponuja stalni in sezonski sortiment – največji del ponudbe (predvsem nakit in dodatki) se prodaja skozi celo leto, del sortimenta pa ima sezonski karakter (pomlad-poletje in jesen-zima). Sortiment je sestavljen iz kolekcij različnih barv in stilov, v vseh cenovnih kategorijah.

Notranjost poslovalnic, ki je pomemben del BROSH identitete, je pazljivo oblikovana in sestavljena, da naredi nakupovanje maksimalno prijetno – to je klasičen francoski dizajn z izbranimi modernimi detajli, sprejemljiv za vse skupine kupcev, vseh starostnih skupin ter struktur. Kupci BROSHa so ženske: dekleta, poslovne ženske, starejše dame, ki skrbijo za svoj videz, pa tudi najstnice, ki imajo rade spremembe in modne novosti, mame in hčerke, babice in vnukinje,… Čeprav je več kot 95% kupcev žensk, je opazen tudi trend rasti števila moških kupcev, ki v BROSHu kupujejo darila za svoje mame, soproge, hčerke.

Ob vstopu v franšizni sistem BROSH dobite organizirano oskrbo s sortimentom, kakovostno blagovno znamko v vzponu, kompletno celostno podobo, marketinško podporo, izobraževanje in podporo pri poslovanju. Vzpostavili smo več nabavnih metod – redne sezonske dobave (strošek BROSHa), nabave v manjših količinah in izredne dobave, po potrebi in možnostih prejemnika (strošek prejemnika).

BROSH je vpeljan in zaokrožen koncept, ki prejemnikom franšize omogoča, da se osredotočijo predvsem na kupce. Dodatno je BROSH zamišljen kot low-risk posel - posel z nizkim nivojem tveganja v primeru poslovnega neuspeha. Praktično nudimo buy-back opcijo, ki poleg nakita, vključuje tudi odkup elementov notranjosti, ki so izdelani po BROSH standardih.

Zato je franšiza BROSH priložnost za vse, ki si želijo urejenega posla z nizkim tveganjem. Obenem je to lep in prijeten posel, ki ga imamo radi in kjer delamo v prijetno urejenem okolju.

Lastne poslovne enote

2 (Novi Sad, Srbija)

Franšize enote

2 Srbija (Beograd, Pančevo)

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

 • Podpora pri izbiri lokala; Ureditev in opremljanje notranjosti po BROSH standardih; Možnost opremljanja z obveznimi elementi notranjosti po ugodnih pogojih
 • Ekskluzivna oskrba s sortimentom, del sortimenta lahko tudi prilagodimo
 • Podpora in svetovanje pri poslovanju, v vseh segmentih (BROSH je franšiza poslovnega formata),
 • Poslovna programska oprema in sistem za analizo prodaje (business inteligence)
 • Low-risk poslovanje (poslovanje z nizkim nivojem tveganja v primeru neuspeha): Buy-back opcija (odkup pod znanimi pogoji) za inventar, oziroma del notranjosti, ki je izdelan po BROSH standardih in dobavljen s strani BROSHa
 • Ekskluzivnost poslovanja na dogovorjenem področju
 • Edinstvena celostna podoba v vseh elementih (notranjost, znaki, razstavljanje izdelkov, embalaža,…)
 • Marketinška podpora: spletne strani (opcijsko možnost spletne prodaje), strokovno upravljanje marketinga na socialnih omrežjih – Facebook, Instagram in Pinterest, sodelovanje s fotografi in modeli – baza fotografij BROSH artiklov s profesionalnimi modeli in manekeni
 • Izmenjava izkušenj znotraj mreže
 • Izobraževanje

Ocenjena skupna vrednost naložb

 • Začetna dobava blaga: do 10.000 EUR (odvisno od velikosti lokala in letnega časa)
 • Ocenjena vrednost investicij v ureditev in opremljanje lokala po BROSH standardih: odvisno od velikosti in stanja lokala, povprečno med 5-7.000 EUR

Osnovne sistemske zahteve

Prejemnik master franšize mora odpreti najmanj eno lastno poslovalnico.


Informacije o franšizorju

Planeta fashion doo

Jevrejska 36, 21000 Novi Sad, Srbija

+381 65 5400 030

broshbcs@gmail.com

broshbcs.com

Kontaktna oseba za kandidate

Marina Erhartič

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno BROSH.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.