L`ARÔME PARFUMES

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

L`ARÔME vam predstavlja novo in inovativno franšizo – koncept prodaje več kot 230 parfumov (Eau de Parfume), dišav, izdelkov za nego po britju (after shave) ter toaletnih voda, izdelanih v Franciji po ugodnih cenah.

Višina investicij v L`ARÔME je takšna, da je poslovni riziko zmanjšan na minimum – ni vstopnih niti drugih franšiznih nadomestil. Skupna investicija znaša od 1.999 do 5.999 EUR za kompletno trgovino oziroma prodajno mesto. Prejemnikom franšize ponujamo mamljive marže od 100 do 300%.

Razvili smo nekaj različnih formatov prodajnih mest: 1) trgovina, 2) stojnica (otok) v nakupovalnih središčih in 3) "shop-in-shop" - kotiček v obstoječih prodajnih mestih.

L`ARÔME je edina blagovna znamka, ki ponuja točene parfume proizvedene v Franciji in s tako široko paleto več kot 230 vrst različnih vonjav. Poleg tega je koncentracija parfumskih olj v L`ARÔME parfumih najvišja možna, zato so vsi naši parfumi “eau de parfume” – visoko koncentrirani in z najkvalitetnejšim čistim alkoholom.

L`ARÔME je poleg parfumov razvil serijo izdelkov za dom (dišav), toaletnih voda za telo ter after shave izdelkov (za nego po britju).

Ključne prednosti sodelovanja z nami:

  • Sprejemljiva višina začetnih investicij, od 1.999 za kotiček, do 5.999 za celotno trgovino, z visokimi maržami tudi do 300%
  • Brez dodatnih franšiznih nadomestil
  • Enostaven posel, ki ga je lahko voditi in z majhnim številom zaposlenih
  • Predhodne izkušnje v branži niso potrebne
  • Nudimo kompletno usposabljanje za poslovanje
  • Podpora
  • Ekskluzivnost na določen območju (teritorij)

Lastne poslovne enote

-

Franšize enote

60 (Slovenija, Hrvaška, Češka, Slovaška, Kanada, Izrael, Italija, Srbija)

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

Podpora prejemniku franšize: Izobraževanje o proizvodih in procesu prodaj


Ocenjena skupna vrednost naložb

Brez vstopnega nadomestila, brez franšiznih nadomestil (royalties), investicija za kompletno trgovino znaša 5.999 EUR, investicija za kotiček ali stojnico (otok) v nakupovalnem središču pa znaša 1.999 EUR​


Osnovne sistemske zahteve

Prejemnik franšize mora zagotoviti prodajno mesto, ki je lahko samostojna L`ARÔME trgovina, stojnica (otok) v nakupovalnem središču ali del obstoječe trgovine s sorodnimi izdelki.


Informacije o franšizorju

Larome Point j.d.o.o.

Sestinski Vrh 2 D, 10 000 Zagreb, Hrvaška

+ 385 1 4637 324

db@olfacto.hr

larome-parfumes.com

Kontaktna oseba za kandidate

Davor Bagić

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno L`ARÔME PARFUMES.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.