Kupujete franšizo?

Petek
29.08.2014
Katera od njih bi vam najbolj ustrezala? Prijavite se na brezplačen posvet in pridobite ustrezen nasvet pri tako pomembni odločitvi.
 

Verjetno že veste, da je pri izbiri franšize najpomembneje to, da izberete tisto, ki ustreza VAM. Na kakšen način ugotoviti katera je prava? Vsekakor kompleksna naloga, če upoštevamo, da lahko v Evropi izbiramo med nekaj tisoč franšiznimi sistemi.

Z našo pomočjo boste vstopili v svet franšizinga in spoznali kakšen koncept bi najbolj ustrezal vašemu znanju in vašim željam.

Z našo brezplačno storitvijo boste prihranili denar, čas in energijo ter so izognili napakam pri iskanju prave rešitve.

Brezplačen in neobvezujoč posvet vključuje:

  • Poglobljeno konzultacijo, ki vam bo pomagala oceniti vaše sposobnosti,  opredeliti cilje in razjasniti pričakovanja.
  • Pregled in preverjanje vašega “ujemanja” z nekaj priznanimi franšiznimi koncepti
  • Vašo osebno predstavitev vodstvenemu kadru izbranih franšizorjev, ki vam omogoča takojšnje nadaljevanje  pogovorov pri vaši raziskavi ustreznega partnerja
  • Kontinuirano pomoč z nasveti v celotnem procesu iskanja, kar vam omogoča, da ste osredotočeni na podrobno spoznavanje izbranih franšiznih sistemov. Edino tako boste namreč lahko izbrali tistega, ki vam najbolj ustreza.
  • Dostop do vseh znanj in dolgoletnih izkušenj enega od svetovno vodilnih franšiznih konzultantskih podjetij – MatchPoint.

Za boljše razumevanje celotnega postopka iskanja ustreznega franšiznega sistema in poslanstva podjetja MatchPoint, vas vabimo, da preberete še intervjuja dveh vodilnih ljudi v njihovi organizaciji:
Victoria Conte, intervju
Miloš Dežnak, intervju 

Izpolnite spodnji obrazec in pričakujte naš kontakt v roku 24 ur. Takrat vam bomo podrobno razložili nadaljni potek posveta:


Osebni podatki
Osebni podatki
If you see this, leave this form field blank