Nekatere ameriške franšize so zdaj dostopne tudi v Sloveniji

EGS je družba, ki že desetletja zastopa ameriške franšizne blagovne znamke
v Evropi in Aziji.
 

EGS pri izbiri blagovnih znamk, katere zastopa, upošteva predvsem naslednja načela:

  • visoka dobičkonosnost,
  • stabilna rast števila obratovalnic blagovne znamke,
  • uspešnost blagovne znamke, ki ustvarja dobiček tudi med močnimi konkurenti na trgu,
  • urejen sistem usposabljanja, podpore franšizijem in dobra marketinška orodja,
  • poslovni model, ki omogoča prejemnikom franšize hitro vračilo investicije.

EGS zdaj išče interesente za master franšizo v Sloveniji (ali drugih državah regije), za 6 dokazano uspešnih franšiznih konceptov.

Ameriški sendvič bar – Arby's! Največja svetovna veriga restavracij, ki ponuja vrhunske (high-end) sendviče. Mreža restavracij Arby's je sestavljena iz 3400 restavracij v ZDA, Kanadi, državah Bližnjega vzhoda in Turčiji. Arby's že več kot 50 let obiskovalcem ponuja ročno pripravljene sendviče, raznoliko kuhinjo in izjemno okusne deserte. V jedilnikih osnovo predstavlja najbolj zdravo meso vrhunske kakovosti. Na ta način se je Arby's uvrstil med fast-food in fast casual restavracije.

IMG:5612:

Denny's- restavracije ameriške kuhinje! Mreža restavracij Denny's je sestavljena iz 2150 restavracij v ZDA in 13 drugih držav. Denny's je danes največja svetovna veriga restavracij v katerih se lahko usedete za mizo in dobite popolno storitev (hrano strežejo natakarji), ob tem pa pogosto vsebujejo še predel z barom. Restavracije so prikladne in priljubljene med vsemi ciljnimi skupinami: mladimi pari, družinami, starejšimi osebami. Denny's posluje že 60 let, v restavracijah pa vsak mesec skupno postrežejo več kot 30 milijonov obiskovalcev!

IMG:5615:

Lawry's je vrhunska restavracija, ki spada v premijski razred. To je kultna ameriška restavracija z jedilnikom s "petimi zvezdicami" in različno izbiro hrane od mesa, do morskih sadežev, predjedi in okusnih sladic. Vse jedi z jedilnika vam na srebrnih pladnjih postrežejo vrhunski natakarji. Restavracije vodi družinsko podjetje z dolgo 75 letno tradicijo. Večina restavracij je velikih 900 m2. Restavracije Lawry's obratujejo v ZDA, Južni Koreji, Singapurju, Tajvanu, na japonskem in Kitajskem.

IMG:5618:

PJ's Coffee of New Orleans – kavarna, ki jo je leta 1978 v New Orleansu ustanovila Phyllis Jordan. Imajo jo za pionirja v industriji kavarnic, ki skozi umetnost pozorne selekcije, gojenja in praženja kave, dokazuje, da sta predanost in umetnost priprave kave ključni za priljubljenost napitka. PJ's Coffee ponuja širok izbor toplih, hladnih in ledenih kav, narejenih iz vrhunske kave arabika, poleg tega pa ponuja še organske čaje in peciva za zajtrk.

IMG:5666:

Tilted Kilt - Pub, ki je veliko več kot samo restavracija in veliko več kot športni lokal. Ponuja zabavo in dobro vzdušje. To je kraj, kjer lahko uživate v športni dogodkih ob pitju piva in preživljanju prostega časa s prijatelji. Meni nam ponuja več kot 30 vrst piva – točenega in v steklenicah – ter široko izbiro alkoholnih pijač. Najbolj prepoznaven pa je po storitvah, ki jih ponujajo slavna dekleta Tilted Kilt Girls™ in fantje Tilted Kilt Boys™.

IMG:5624:

Sky Zone je igralnica s trampolini pod streho – v zaprtem prostoru. Koncept je utemeljen na ideji „zabavnega fitnesa“ oziroma na ideji, da se stranke vseh starosti istočasno zabavajo in vadijo. Toje največja veriga igralnic s trampolini na svetu, z več kot 1000 igralnicami, ki jih vodijo prejemniki franšiz v ZDA, Avstraliji, Kanadi, Mehiki in licencami v Čilu, Kuvajtu, Savdski Arabiji in Veliki Britaniji. Sky Zone ponuja zdravo zabavo za vse – od posameznikov do oraniziranih skupin, skozi organizacijo različnih dogodkov in rojstnodnevnih zabav.

IMG:5621:

 


Dodatne informacije
Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno EGS.
Dodatne informacije
Osebni podatki
Osebni podatki
Informacije
Informacije
If you see this, leave this form field blank