gastronomija in gostinstvo

gastronomija in gostinstvo | 26.02.2022

Načrtujemo nadaljnja odprtja

Slovenijo ocenjujemo kot perspektivno tržišče in smo se zato odločili iskati franšizojemalce za blagovno znamko Pizza Hut

Slovenijo ocenjujemo kot perspektivno tržišče in smo se zato odločili iskati franšizojemalce za blagovno znamko Pizza Hut

gastronomija in gostinstvo | 21.12.2017

Nova generacija gostinstva

Gostinska koncepta Easy Wine in Easy Beer sta že nekaj let prava atrakcija za stanovalce in turiste glavnega mesta Latvije. Kaj naredi to franšizo tako posebno?

gastronomija in gostinstvo | 03.12.2017

Denny’s prihaja v Evropo

Denny’s bo prvo restavracijo na evropskih tleh odprl v Veliki Britaniji. Ameriška veriga je zainteresirana tudi za tržišča naše regije.

gastronomija in gostinstvo | 19.11.2017

Fleksibilnost za boljše poslovanje

V čem se Mini Pani razlikuje od podobnih sistemov, kakšna je komparativna prednost za prejemnike te franšize ter kateri format je najbolj zastopan, nam odkriva Zsolt Polhe

gastronomija in gostinstvo | 11.09.2017

Franšiza brez nadomestil

Kaj potrebujemo za zagon Mini Pani franšize in po čem se razlikujejo od podobnih konceptov govori Kornelia Šild-Ferenc

gastronomija in gostinstvo | 03.05.2017

Subway odprt na Hrvaškem

Največja veriga restavracij s hitro prehrano na svetu odpira svoja vrata na Hrvaškem. Prvi Subway je bil odprt v Arena Centru v Zagrebu, s čimer tudi uradno pričenja z delom in razvojem verige na Hrvaškem.

gastronomija in gostinstvo | 06.02.2017

Keltski duh iz osrčja Vegasa

Tilted Kilt je veliko več od športnega puba – danes je to mednarodna blagovna znamka, ki se želi razširiti tud na evropskih tleh. Prejemnike franšize iščejo tudi v naši regiji.

gastronomija in gostinstvo | 23.01.2017

Preprostost je recept za uspeh

Kaj je ključnega pomena za Surf’n’Fries, ki posluje na 16 trgih, katere oblike sodelovanja ponujajo ter kako upravljajo zdaj že veliki franšizni sistem, nam odgovarja Andrija Čolak.

gastronomija in gostinstvo | 09.01.2017

Mini Pani širi sistem

Mini Pani, podjetje za proizvodnjo in distribucijo predpripravljenih zamrznjenih peciv, je začelo širiti svoj franšizni sistem na Hrvaškem in sicer so odprli prve franšizne objekte v nekaj mestih. V novem leto bo v središču širitev na Primorje!

gastronomija in gostinstvo | 18.12.2016

"Ameriški dinner" na lovu za partnerji

Denny’s želi osvojiti evropska tržišča. Močni partnerji – prejemniki franšize, ki bi razvijali mrežo restavracij na lokalnih tržiščih – so nenadomestljiva "sestavina" recepta za uspeh.

gastronomija in gostinstvo | 20.09.2016

Težave za Dairy Queen

Dairy Queen, ameriška veriga s hitro prehrano, znana predvsem po sladkem meniju, je zaprla vse svoje prodajne enote na Poljskem. Ali to vpliva na nadaljnjo širitev mreže v Evropi?

gastronomija in gostinstvo | 12.09.2016

Pizza Hut spet na jedilniku

Poljsko podjetje AmRest, vodilni upravitelj restavracij v Srednji in Vzhodni Evropi, je pred kratkim podpisalo franšizno pogodbo s podjetjem Pizza Hut Europe.

gastronomija in gostinstvo | 31.08.2016

Hot’ Horse ponuja franšizo

Hot’ Horse slovenska veriga s hitro prehrano, ki bazira na konjskem mesu, je razvila franšizni model in aktivno išče kandidate v Sloveniji a tudi v drugih državah regije.

gastronomija in gostinstvo | 23.08.2016

Mini Panijeva mini mreža

Vladimir Todorović iz Kragujevca v Srbiji od leta 2007 posluje kot prejemnik franšize Mini Pani. Danes si lasti štiri franšizne mini pekarne, kmalu pa odpira še peto.

gastronomija in gostinstvo | 20.08.2016

Hitra a zdrava prehrana

Kako zdravo je konjsko meso in ali je vključeno v prehrano prebivalcev naše regije, govori Matej Pogačnik, vodja franšiznega poslovanja v podjetju Hot’ Horse.

gastronomija in gostinstvo | 13.06.2016

Posel za neumorne

Franšizni sistem Surf’n’Fries že tretje leto posluje na avstrijskem tržišču. O tem kako se je vse začelo in kaj je do zdaj dosegel govori prejemnik franšize Lukas Lenzinger.

gastronomija in gostinstvo | 08.06.2016

Naslednji korak – franšiza

Slovenska veriga hitre prehrane Hot Horse je svoj prvi lokal odprla pred dvajsetimi leti, zdaj pa so se odločili svojo mrežo razširiti skozi franšizo.

gastronomija in gostinstvo | 23.05.2016

Franšiza brez nadomestil

Kaj potrebujemo za zagon Mini Pani franšize, po čem se razlikujejo od podobnih konceptov in kaj pričakujejo od prihajajočega Sejma franšiz v Opatiji, govori Kornelia Šild-Ferenc

gastronomija in gostinstvo | 20.05.2016

Moč kakovostnega kavnega zrna

Kavarna PJ’s iz New Orleansa je pred 27 leti začela širiti svojo franšizno mrežo, prejemnike franšize pa zdaj išče tudi v državah naše regije.

2
3