Lawry’s

Lawry's
Informacije o master-franšiznem sistemu
Opis master-franšiznega sistema

Lawry's je vrhunska restavracija, ki spada v premijski razred. To je kultna ameriška restavracija z jedilnikom s "petimi zvezdicami" in različno izbiro hrane od mesa, do morskih sadežev, predjedi in okusnih sladic. Vse jedi z jedilnika vam na srebrnih pladnjih postrežejo vrhunski natakarji.

Restavracije vodi družinsko podjetje z dolgo 75 letno tradicijo. Večina restavracij je velikih 900 m2. Restavracije Lawry's obratujejo v ZDA, Južni Koreji, Singapurju, Tajvanu, na japonskem in Kitajskem.

Lastne poslovne enote

4 restavracije v ZDA

Franšize enote na svete

6 restavracij izven ZDA

Fotografija enote sistema
Lawry's
Informacije za master-franšizije
Podpora za master-franšizije

Lawry's ponuja unikaten dizajn restavracij, kompletne priročnike za usposabljanje, marketinška gradiva in promocijska gradiva. Poleg tega nudi popolno podporo med izgradnjo in otvoritvijo nove restavracije.

Ocenjena skupna vrednost naložb

Najmanj 4 milijone USD.

Informacije o master-franšizorju
Lawry’s Restaurants, Inc.
234 E Colorado Blvd., Suite 500, Pasadena, CA 91101, USA
lawrys@franchising.pl
www.lawrysonline.com
Kontaktna oseba za kandidate

Prosimo, da izpolnite in pošljete obrazec za kontakt (spodaj). Poslali vam bomo predstavitev koncepta, sporazum o varovanju podatkov in vprašalnik za kandidate. Po izpolnitvi vprašalnika in podpisu sporazuma, ju pošljite na kontakt elektronski naslov (naveden zgoraj) in dobili boste podrobne informacije o poslovnem modelu in pogojih za nakup franšize.

Dodatne informacije
Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno franšizorju.
Ime in priimek *
Mesto *
Kontaktni telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.

želite več?

newsletter Franchising.si

If you see this, leave this form field blank