KiwiSun BioSolarium

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Koncept KiwiSun solarija je, ob popolni skrbi za varovanje zdravja, utemeljen na specialni tehnologiji, ki jo je ustvarilo prav naše podjetje (Black Care Ltd.) – proizvajalec solarijev z bogatimi izkušnjami. Podjetje se je, v nekaj več kot 20 letih obstoja, specializiralo za razvoj medicinskih luči. Jedro te tehnologije je posebna medicinska luč, ki bo zadovoljila kliente, ki so zaskrbljeni za lastno zdravje.

Skozi dolgoletno delo nam je bil cilj narediti solarij, ki je brezhiben v vseh pogledih, ki bo dosegel neizmeren uspeh,ob tem pa bo tudi izjemna poslovna priložnost, priložnost za upravičeno investicijo. Na tej ideji je leta 2006 nastal KiwiSun, bio-solarij, ki skrbi za zdravje svojih klientov. KiwiSun je prvi franšizni sistem solarijev, ki uporablja opremo po standardih Evropske unije, poleg tega pa je nosilec certifikata Radiološko-biološkega inštituta (Radiological Biology Institute). Zahvaljujoč posebni zeleni svetlobi, KiwiSun zeleni bio-solarij (z nežnim mehanizmom delovanja) daje očarljivo, naravno rjavo kožo, spodbuja proizvodnjo vitamina D, absorpcijo kalcija in izločanje endorfinov, kar pripelje do eksplozije energije in dobrega počutja.

Uspeh naše mreže je rezultat temeljitih raziskav ter razvoja, ki ga je podpirala ekipa strokovnjakov (marketinški psihologi, oblikovalci, menedžerji za marketing, inženirji in lastniki solarija), ki so na projektu delali zelo dolgo in posvečeno. Naš namen je bil ustvariti okolje, ki bi teh nekaj minut preživetih v KiwiSun solariju, spremenilo v trenutke čistega užitka. Videz in oblikovanje naših salonov pozitivno vplivajo na vse čute.

Skozi našo franšizno mrežo, ki se v tem trenutku razvija na osmih tržiščih, ponujamo ekskluzivnost, centraliziran marketing, izobraževanja, IKT sistem, spletne storitve, brezplačno oblikovanje interierja, pravico do uporabe imena (blagovne znamke) in celostne podobe – povrh vsega pa še zaokrožen in delujoč koncept, ki se je že 66 krat dokazal v praksi, namreč toliko franšiznih salonov trenutno že posluje. Omogočili smo, da je nivo investicije kar se da nizek, saj ne zaračunavamo vstopnega franšiznega nadomestila (glede na to, da smo tudi proizvajalci naprav za solarij), zato naši prejemniki franšize lahko kupijo solarije neposredno pri nas po proizvodni ceni. Ostale opreme in pohištva za salon ne morajo kupiti pri nas, vsekakor pa dobijo seznam najugodnejših dobaviteljev. Naše podjetje ne želi ustvarjati dobička pri vstopu v mrežo, temveč je zainteresirano za dolgoročno sodelovanje saj se največji del prihodkov generira s prodajo naprav za solarij in kozmetičnih proizvodov – zato smo zainteresirani za dober promet vsakega od posameznih salonov.

Ob vsem teh pa naše podjetje ponuja  več kot 300 različnih kozmetičnih preparatov za solarije, s kompletno linijo KiwiSun izdelkov. V zadnjih letih je veliko število mednarodnih podjetij izbralo KiwiSun franšizno mrežo, kot kanal za predstavitev in promocijo svojih proizvodov, saj je skozi verigo KiwiSun zagotovljen neposreden dostop do uporabnikov, neposredna dostava vzorcev in proizvodov, pa je vedno pospremljena z lepimi besedami. V zadnjih nekaj letih smo sodelovali s priznanimi blagovnimi znamkami in partnerji – Dove, Signal, Rexona, Milka, Gösser, Nescafe, Perwoll ali Merck.

Lastne poslovne enote

5

Franšize enote

66 (Irska, Anglija, Nemčija, Avstrija, Slovaška, Madžarska, Romunija, Grčija)

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

 • teritorialna ekskluzivnost
 • brezplačen dizajn interierja
 • pravico do uporabe blagovne znamke in celostne podobe
 • atraktiven videz blagovne znamke in dokazan poslovni koncept
 • finančni model in izračun vlaganj
 • proizvodnja in najnižje nabavne cene proizvodov
 • garancije proizvajalcev
 • izobraževanje v centralnem uradu, prenos celotnega znanja (know-how)
 • centraliziran marketing in obsežne kampanje (na nivoju celotne države)
 • podpora lokalnemu marketingu
 • uradni certifikati, sistem za zagotavljanje kakovosti
 • nadzor s programsko opremo in spletne storitve
 • na stotine kozmetičnih in drugih kompatibilnih proizvodov z linijo proizvodov lastne blagovne znamke
 • neprestana operativna podpora, izobraževanje, strokovni nadzor

Ocenjena skupna vrednost naložb

 • brez vstopnega nadomestila!
 • Znesek celotne investicije: 70-100.000€
 • Redno franšizno nadomestilo: 120€ od naprave za solarij mesečno

Osnovne sistemske zahteve

Ni potrebno predhodno znanje ali delovne izkušnje na tem področju saj KiwiSun svojim prejemnikom franšize nudi popolnoma dodelan koncept. Zaradi tega, lahko KiwiSun solarij na dogovorjenem področju vodijo praktično vsi.


Informacije o franšizorju

Fox Consulting Kft.

1139 Budapest, Rozsnyay u. 11.

+36 20 965 1681

franchise@kiwisun.hu

www.kiwisun.hu

Kontaktna oseba za kandidate

Mr. Péter Klein (angleščina

madžarščina)

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno KiwiSun BioSolarium.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Kontaktni telefon *
E-mail *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.