AccorHotels

Accor hotels by Orbis
Informacije o franšiznem sistemu
Opis franšiznega sistema

Orbis Group je prejemnik master franšize hotelske verige AccorHotels za države Vzhodne Evrope. Orbis je največja veriga hotelov na Poljskem in državah Srednje in Vzhodne Evrope in skupno ponuja 19000 sob v več kot 100 objektih.

Orbis Group je odgovorna za širjenje blagovnih znamk AccorHotels v 16 državah in sicer: Slovenija, Srbija, Hrvaška, Makedonija, Črna Gora, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Češka, Estonija, Latvija, Litva, Poljska, Romunija, Slovaška in Madžarska. Hoteli poslujejo pod blagovnimi znamkami Sofitel, Pullma, MGallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles in ibis Budget ter seveda Orbis Hotels.

Sodelovanje Orbis Group in AccorHotels poteka že od leta 1973, ko je Accor vstopil na poljski trg s podpisom franšizne pogodbe z Orbisom za blagovno znamko Novotel. AccorHotels je od takrat močno razširil mrežo hotelov, danes pa je v sodelovanju s skupino Orbis vodilni mednarodni igralec na Poljskem, ki pokriva skoraj 50% celotne ponudbe na trgu. Orbis danes na Poljskem upravlja mrežo 65 hotelov in ima več kot 11000 sob. Pri tem razvija vse blagovne znamke AccorHotels, predvsem pa blagovne znamke Mercure in ibis Styles, ki sta popolnoma prilagojene franšiznemu trgu.

AccorHotels in Orbis načrtujeta nadaljnje širjenje mreže franšiznih hotelov, sedaj tudi v državah naše regije, še posebej v državah, kjer niso prisotni (Slovenija, Srbija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina in Črna Gora).

Kaj nas izpostavlja?

  • Več kot 90 let izkušenj
  • Vseobsegajoč portfelj – od nizkoproračunskih do luksuznih hotelov, priznane blagovne znamke
  • Močan marketing, prodaja in podpora distribuciji
  • Sodelovanje, ki temelji na partnerstvu in dialogu
  • AccorHotels, kot eden od vodilnih hotelskih verig na svetu, svojim strankam in investitorjem nudi izkušnje in strokovnost, ki so se potrdile skozi vodenje in širjenje franšize z več kot 3700 hoteli v preteklih 50 letih. Franšizne rešitve skupine Accor so dodelane tako, da bodo ustrezale potrebam neodvisnih hotelirjev tudi v državah naše regije.

Lastne poslovne enote

109 hotelov – v baltskih državah (7), srednjevzhodni Evropi (92) in jugovzhodni Evropi (10)

Po državah: Litva (5), Latvija (2), Poljska (65), Češka (8), Slovaška (2), Madžarska (17), Romunija (7), Bolgarija (2), Makedonija (1)

Po blagovnih znamkah: Sofitel (4), Pullman (1), MGallery (2), Novotel (21), Mercure (33), ibis (31), ibis Styles (7) in ibis budget (9).

Fotografija enote sistema
Accor hotels by Orbis
Informacije za franšizije
Podpora za franšizije

Vstop v Orbis Group vam bo omogočil tudi, da hitreje dosežete svoje poslovne načrte. Od nas dobite vse kar je potrebno, da čim prej povrnete investicije in povečate dobičkonosnost poslovanja. Sodelovanje s skupino Orbis je priložnost, da izkoristite edinstven know-how saj boste združili poznavanje lokalnega trga s svetovnimi izkušnjami in vrednotami, ki jih že 45 let gradi in promovira skupina Accor:

  • S pomočjo svetovnega sistema rezervacij (booking) TARS boste vsekakor povečali prodajo. V naših hoteli je 50% vseh rezervacij opravljenih skozi ta sistem;
  • Izkoristite možnost za promocijo svojega hotela z uporabo mednarodnih in domačih spletnih prodajnih kanalov.
  • Dobili boste vsa znanja o optimizaciji stroškov poslovanja in gradnji ter modernizaciji hotelov.
  • Poznamo in razumemo specifičnost hotelskega tržišča, naše znanje pa je rezultat bogatih izkušenj iz vodenja lastnih hotelskih objektov.;
  • Mednarodni program zvestobe Le Club. Kot primer lahko navedemo, da samo na Poljskem ta program redno uporablja več kot 180 tisoč članov, gostov naših hotelov...
Informacije o franšizorju
Orbis SA (Grupa Accor)
ul. Bracka 16, 00-028 Warszawa, Poljska
+ 48 22 829 37 16
malgorzata.morek@accor.com
www.orbis.pl
Kontaktna oseba za kandidate

Małgorzata Morek

Dodatne informacije
Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno franšizorju.
Ime in priimek *
Mesto *
Kontaktni telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.

želite več?

newsletter Franchising.si

If you see this, leave this form field blank