MiniPani

MiniPani
Informacije o franšiznem sistemu
Opis franšiznega sistema

Franšiza Mini Pani svojim potencialnim prejemnikom omogoča, da brez tveganja in z minimalno investicijo razširijo že obstoječe poslovanje ali pričnejo z novim dobičkonosnim poslom.
Mini Pani je odlična poslovna priložnost za posameznike, ki želijo delati zase a v tem poslu niso povsem sami.

Našo franšizno strategijo, ki ustreza vsem pogojem Evropskega etičnega kodeksa franšiznega poslovanja, uspešno izvajamo že od leta 2002.

Dejavnost Mini Pani je proizvodnja, skladiščenje in distribucija globoko zamrznjenega pred pripravljenega peciva kot del franšiznega sistema, čigar cilj je formiranje "spot" pekarne (in-store bakery) v samem prodajnem prostoru prejemnika franšize.

Proizvodni obrat, ki se razprostira na 5000 kvadratnih metrih, že 11 let proizvaja razna peciva, ki se posredno skozi prejemnika franšize pečejo v več sto objektih.
Proizvodi Mini Pani se takoj po oblikovanju in polnjenju fermentirajo, v odvisnosti od tega ali so kvasni ali brez kvasni, potem se globoko zamrznejo, pakirajo in nato skladiščijo na temperaturi -18°C. Rok trajanja predpripravljenega zamrznjenega blaga je 180 dni od dneva proizvodnje. Proizvodi so pakirani kosovno ali po teži. Izdelki se na prodajnem mestu prejemnika franšize pripravijo in pečejo po vnaprej definiranih navodilih za peko in potrošnikom ponujajo užitek sveže pečenega peciva enotne in stabilne kakovosti.

Kakovost proizvodov zagotavljamo skozi skrbno izbiro surovin in s stalnim nadzorom tehnološkega postopka proizvodnje, od priprave sestavin do pakiranja končnega izdelka. Enotno kakovost izdelkov Mini Pani dosegamo zahvaljujoč preverjenim recepturam in s sledenjem točno definiranim postopkom pri pripravi testa, nadeva, oblikovanja peciva, fermentacije in zamrzovanja. Zadnji korak do peciv pripravljenih za uživanje predstavljajo dodelana navodila tehnologije pečenja v posebnih, standardiziranih pečicah v prodajalnah naših franšizojemalcev.
Mini Pani ima integriran sistem kakovosti, neoporečnosti sestavin, sistema HACCP in varstva okolja. Lastimo si certifikate ISO 22000 in ISO 14001. S certifikatom Halal pa dodatno zaokrožamo še en kriterij kakovosti naši proizvodov.

Franšizne enote

Franšizne enote: Slovenija, Hrvaška, Madžarska, Srbija, Makedonija, Bosna in Hercegovina, Črna Gora

Fotografija enote sistema
MiniPani
Informacije za franšizije
Podpora za franšizije

Dobro strukturirana in vodena franšiza, kot je MiniPani, je garancija prejemnikom franšize za kontinuiran in zagotovljen dobiček. Sestavljena je iz poslovnega paketa in vsebuje:

 • Pravico do uporabe blagovne znamke
 • Know-how – tajni poslovni koncept, intelektualno lastnino
 • Uporabo digitalne spot pečice, tehnično razvite posebno za peko izdelkov MiniPani, za katero potrebujemo manj kot 1m2 površine.
 • Peči moči 2,8 kW delujejo na enofazno elektriko. V le teh lahko v eni uri spečemo 4-6 kg peciva
 • Usposabljanje za delo s spot pečicami, kako priti od polizdelka do končnega izdelka
 • Neprestano strokovno podporo naših terenskih sodelavcev, ki zajema tehnične, tehnološke in marketing storitve, pa tudi servisiranje spot pečic
 • Marketing in PR
 • Franšizni priročnik
 • MiniPani proizvode
 • Zanesljivo in pravočasno logistično podporo, dostavo peciva do prodajnega mesta brez prekinitve oskrbovalne verige
Osnovne sistemske zahteve

Potencialni prejemnik franšize mora zagotoviti prodajni prostor velikosti od 5 do 20 m2 na frekventni lokaciji, ki je lahko najet, je pa vsekakor prednost, če je v lasti franšizojemalca. Prodajno mesto se uredi s strokovno pomočjo in z nasveti terenskih sodelavcev, ki je zasnovana na izkušnjah pridobljenih pri zagonu več sto prodajnih mest.

V kolikor ste zainteresirani za našo ponudbo in ste pripravljeni za sprejetje le te, je potrebno slediti naslednjim korakom:

 • Izpolnite obrazec na www.minipani.com in nam ga dostavite v obdelavo
 • V primeru pozitivne ocene vaše ponudbe, vam bo naš predstavnik ponudil sestanek, da preveri prodajni prostor ter predlaga morebitne spremembe
 • Podpis pogodbe o distribuciji proizvodov v MiniPani franšiznem sistemu, ki bo pravna osnova za pravice in dolžnosti med franšizodajalcem (nami) in prejemnikom franšize (vami)
Informacije o franšizorju
MP Alpe d.o.o.
Dunajska cesta 136 1000 Ljubljana
+386 (0)8 205 86 71
info.si@minipani.com
www.minipani.com
Dodatne informacije
Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno franšizorju.
Ime in priimek *
Mesto *
Kontaktni telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.

želite več?

newsletter Franchising.si

If you see this, leave this form field blank