Nicole cosmetics

Informacije o franšiznem sistemu

Opis franšiznega sistema

Podjetje Eurokotra je bilo ustanovljeno leta 1996 in je lastnik dišav pod blagovno znamko Nicole®.
Ime Nicole® je zaščiteno na področju EU.

Nicole® izstopa po načinu prodaje – polnimo in dopolnjujemo stekleničke s toaletno vodo po želji stranke. Na ta način stranka sama odloča o vsebini – vrsti dišave – in tudi o količini toaletne vode in vrsti pakiranja, kar vpliva na ceno. S tem kupcem omogočamo kvaliteto po dostopni ceni: kupec si izbere embalažo in količino toaletne vode glede na trenutne finančne zmožnosti. Pri prvem nakupu dobi kupec izdelek (toaletno vodo) skupaj z embalažo (stekleničko), pri vsakem naslednjem nakupu pa se steklenička samo napolni ali dopolni z želeno dišavo. Naš sistem omogoča neomejeno število dodatnih polnjenj z enkratnim stroškom za embalažo!

Končno ceno izdelkov Nicole® držimo na znatno nižjem nivoju kot tradicionalni distributerji znanih parfumov, velika izbira, najboljša kvaliteta in razumna cena pa so tisto s čimer privlačimo kupce. Vsi naši izdelki pa se ponašajo z visoko kakovostjo – dišava je na koži dolgo obstojna, nekaj ur, sestavine toaletnih voda pa so dermatološko testirane in preiskane. Vse sestavine iz katerih se proizvajajo izvirajo iz EU.

Ponujamo tudi atraktivno embalažo – stekleničke volumna 9ml, 11ml, 17ml, 33 in 34ml, 55ml in 66ml, aluminijaste razpršilce in dekorativne stekleničke.

Paleto izdelkov smo razširili tudi z laki za nohte.

Na naš uspeh vpliva tudi razdelan marketing, kot tudi dobro usposobljeni in stimulirani delavci. Potrdilo kakovosti naše znamke je tudi statistika: že po treh mesecih po otvoritvi prodajnega mesta je številno stalnih strank kar 40%.

Nicole® išče prejemnike franšiz ali sodelavce za trg Slovenije!
Poleg tega pa iščemo prejemnike master franšize za trg Slovenije, Srbije, Kosova, Bosne in Hercegovine ter Makedonije.

To je idealna priložnost da začnete z lastnim novim poslom ali pa razširite že obstoječega: smo blagovna znamka, ki je že dolgo na trgu, ponujamo kakovost po dostopni ceni, vsi naši izdelki pa so proizvedeni v EU.

Lastne poslovne enote

-

Franšize enote

Poljska: 24; Hrvaška: 6; Srbija: 3; Ukrajina: 2; Črna Gora: 10; Latvija: 1

Fotografija enote sistema
Informacije za franšizije

Podpora za franšizije

Ponujamo več oblik sodelovanja:

Master franšiza
Če ste zainteresirani za pravice za širjenje in razvoj blagovne znamke Nicole®, je to pravi model za Vas.  S tem pridobite pravice za ekskluzivno širjenje blagovne znamke na ozemlju vaše države.

Franšiza
Če ste zainteresirani za otvoritev trgovine, prodajnega mesta (ali mreže prodajnih mest) ali pač želite dopolniti svojo trenutno ponudbo s paleto izbranih toaletnih voda, potem je prava rešitev sodelovanje na osnovi franšize. Pri organizaciji takšnega prodajnega mesta dobite podrobna navodila o opremi, certifikat pooblaščenega prodajnega mesta toaletnih voda Nicole®, podporo pri marketingu ter ustrezno paleto proizvodov, v odvisnosti od prostora in izbranega modela sodelovanja.

Distribucija
Če pa si želite samo distribucije oziroma si želite dopolniti svojo aktualno ponudbo z nekaj izbranimi toaletnimi vodami (to je odlična rešitev za tiste, ki imajo na primer: cvetličarno, frizerski salon, butik z oblačili, drogerijo, solarij, kozmetični salon, fitnes, bencinski servis itd.), imamo tud za Vas ustrezen model oziroma ponudbo Nicole® izdelkov – v odvisnosti od željene višine investicije (minimum je 20 voda) in razpoložljivega prostora.


Ocenjena skupna vrednost naložb

Vstopno nadomestilo za Nicole® Master franšizo se dogovori z lastnikom koncepta, znesek pa je odvisen od države za katero se pravice kupujejo in razvojnih načrtov.

Vstopno nadomestilo (licenca) za Nicole® franšizo se plačuje v odvisnosti od izbranega modela (količine izdelkov) in znaša enkratno 10% investicije za "prvo polnjenje".

Višina skupne investicije (za nadomestilo, "prvo polnjenje", prodajni kotiček oziroma opremljanje, itd.) je odvisna od izbranega modela, prostora, kot tudi palete izdelkov.

Primer: Varianta s 140 dišav Eau de Parfum Nicole

 • 140 dišav Eau de ParfumNicole x 500ml = 70.000ml (x 0,11 EUR/ml) = 7.700 EUR
 • ENKRATNI POPUST NA START PAKET 50% = 3.850 EUR
 • steklene posodice, aluminijaste posodice, testni papirčki, PVC vrečke = 800 EUR
 • 140 OL steklenic za točenje dišav z lijakom ali avtomatsko pipico s 140 konic za točenje = 700 EU
  SKUPAJ: 5.350 EUR oziroma 4.650 EUR v varianti kjer se OL steklenice najame (uporaba) in ne kupuje (kar je še ena od možnosti, ki jih ponujamo)!
 • Vstopno nadomestilo = 10% oziroma 535 EUR ali 465 EUR (v primeru najema OL steklenic).

Osnovne sistemske zahteve

 • Prodajno mesto mora biti na prometni lokaciji z veliko frekvenco mimoidočih. Prodajno mesto je lahko samostojna trgovina, stojnica, ali pa tudi polica v primeru distribucije.
 • Najboljše lokacije so v mestih z več kot 20.000 prebivalci, poslovni prostor na prometni lokaciji (trgovski center, hiper ali super market), glavni trg v manjših mestih z lastnim ali najetim lokalom.
 • Sodelujete z matičnim podjetjem v reklamni dejavnosti in promociji.
 • Z ustrezno pogodbo (v primeru franšize) se obvežete voditi prodajno mesto z zadržanim karakterističnim videzom – videz lokala/stojnice, oblačila osebja, način reklamiranja in videz reklamnega materiala.
 • Blagovna znamka Nicole® mora biti vedno jasno izpostavljena.

Informacije o franšizorju

Eurokotra d.o.o.

Horvaćanska cesta 10, Zagreb, Hrvatska

+48 601 382060

a.fon@eurokotra.com.pl

www.nicole-cosmetics.com

Kontaktna oseba za kandidate

Alen Fon

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije izpolnite obrazec. Vaši kontaktni podatki bodo posredovani direktno Nicole cosmetics.

Sporočilo
Ime in priimek *
Mesto *
Kontaktni telefon *
E-mail *

Preberite članke

Najbolj brano

Podatki, navedeni v katalogu prihajajo iz samih sistemov. Pred podpisom sporazumov o sodelovanju, vsak kandidat naj bi preveril sistem. Uredniki si pridržujejo pravico, da preverijo podrobnosti o sistemu, ter informacije, vsebovane v katalogu. Če se vam zdi, da so podatki netočni ali zastareli, prosimo, obvestite uredništvo.