Forum o članku: Kaj je to franšiza? 2

peter 16.08.2016 *.93-103-97-218.dynamic.t-2.net

1
Pozdravljeni. Slišal sem, da so pralnice perila dobičkonosen posel. (brez stroškov dela, majhna investicija, dobra in hitra donosnost naložbe). Raziskal sem franšize in ponudba Speed Queen investitorja je precej prepričljiva. Zanima me sledeče : Nisem razgledan na področju franšiz in posla pralnic perila ; Potreboval bi vaš nasvet in mnenje : je ta posel zares dobičkonosen ? Ste že slišali za podjetje Speed Queen oz. ste že kdaj sodelovali z njimi ? Naslov spletne strani tega podjetja : http://speedqueeninvestor.com/sl/ Že v naprej hvala za vašo pomoč ! S spoštovanjem Peter

Ostale kategorije

5

teme

5

komentarji

17

uporabnikov

Mnenja, izražena v pripombah so osebna mnenja avtorjev pripomb in ne predstavljajo stališča podjetja PROFIT franchise services. Komentarji, ki vsebujejo elemente oglaševanja ali kršijo načela dobrega obnašanja, ne bodo objavljeni.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP naslov oseb, ki komentirajo bo viden vsem uporabnikom. Vaš račun bo blokiran, če komentarji vsebujejo oglaševanje, žaljenje, ali na neki način vsebujejo grozilna ali rasistična sporočila. Če opazite zlorabo, se obrnite na: redakcija@franchising.si.

Administrator foruma ima pravico združiti komentarje o podobnih temah in temam dodeli ustrezne nazive.

Uredništvo si pridržuje pravico, da uporabi v celoti ali del komentarja objavljenega na forumu ali v člankih, objavljenih na spletni strani Franchising.si, kakor tudi v reviji ali drugem tiskanem materialu.